Blog 52★ – pannenkoekenhuis

Hoi allemaal! Met de verjaardag van mijn opa hebben we gegeten bij het pannenkoekenhuis op Kijkduin.

Ik ging er in de eerste instantie van uit dat er geen glutenvrije pannenkoeken zouden zijn, maar dat had ik mis! Je kunt zelf je glutenvrije pannenkoek samenstellen hoe jij het wilt. De poffertjes zijn daarentegen niet glutenvrij verkrijgbaar.

IMG_5344_Fotorp.jpg
Ziet er goed uit toch?

En hoe bedoel je een pannenkoek?! Ik had gekozen voor een pannenkoek met appel en kaneel. Maar er was zoveel keus!

De pannenkoek was zo vullend, dat ik hem niet helemaal op kreeg. Mijn vader heeft het restje opgegeten en was verbaasd over de smaak. Hij proefde weinig verschil met zijn gluten pannenkoek. Ik vind over het algemeen glutenvrij voedsel sneller vullend. Dat geldt voor brood, crackers en tussendoortjes. Je merkt echt dat het een andere samenstelling is.

Ik heb ook het gevoel dat glutenvrij eten in Nederland steeds bekender en vooral beter wordt. Steeds vaker als ik ga lunchen in een restaurant in Den Haag en omstreken, is er glutenvrij brood beschikbaar. En het brood is steeds lekkerder!

Het pannenkoekenhuis op Kijkduin kan ook op mijn lijstje worden gezet met: opties om uiteten te gaan.

♥ Liefs, Louise

Sorry voor de te late post, maar er was zeker iets mis gegaan met het inplannen van het artikel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s