Over LikeLouise

Hey, leuk dat je meer over mij wilt weten!

Over mij

IMG_7097.JPG

Mijn naam is Louise Lutke Schipholt en ben geboren op 7 juni 1997. Ik woon samen met mijn vriend Mitchell in Den haag. Leuk weetje; al sinds 2012 zijn wij een stelletje! Ik ben werkzaam als Huidtherapeut in een huidkliniek in Leiden. Naast mijn persoonlijk blog ben ik ook blogger voor het patiëntenplatform Indehuidvan over atopisch eczeem.  Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn! Verder hou ik van reizen, mode, ben ik graag een avondje weg met vrienden en vriendinnen, maar daarnaast kan ik ook genieten van een avondje op de bank met Netflix.

Yup, mini-me!

Ik ben een typisch meisje die er graag leuk uitziet, geniet van het leven en leuke dingen doet. Bij mij gaat het alleen op een iets andere manier. Ik heb namelijk last van verschillende allergieën, waar ik veel rekening mee moet houden in het dagelijks leven.

Omdat dit een groot deel van mijn leven beïnvloed en ik zelf nog niet overal achter ben gekomen, wil ik jullie door middel van mijn blogs mee nemen met de zoektocht naar mijn nieuwe levensstijl.

Reden achter bloggen

Al sinds ik heb leren schrijven op de basisschool heb ik altijd veel verhalen geschreven. Van spreekbeurten tot verzonnen verhalen. Ik kreeg vaak dezelfde reactie: ”Jij hebt zoveel allergieën, daar kan je een boek vol mee schrijven!” Eigenlijk maakten we er altijd grapjes over, totdat ik er serieus over na ging denken. Bloggen? Dat klinkt zo gek nog niet!

Ik kreeg vaak dezelfde reactie: ”Jij hebt zoveel allergieën, daar kan je een boek vol mee schrijven!”

Vandaar dat ik ben begonnen met bloggen. Stiekem hoop ik ook dat ik anderen door middel van mijn blogs kan inspireren en positiviteit kan overdragen. Ik krijg vaak de vraag hoe ik precies omga met mijn allergieën en of het belastend voor me is. Hier wil ik jullie, op een amuserende en tegelijkertijd informatieve manier, antwoord op geven!

Social media

Neem dan ook eens een kijkje op:

img_0066