Blog 146★ – karaktereigenschappen sterrenbeeld (deel 2)

Hi friends! Daar ben ik weer met deel 2 van de ontleding van mijn karaktereigenschappen zoals ik eerder beloofd had. Veel leesplezier! 🙂

Er zijn verschillende websites die een uitleg geven over eigenschappen van sterrenbeelden. Ik heb voor deze blog Cosmopolitan als leidraad gebruikt.

Cosmopolitan 25/11/2019: ”Wist je dat dit één van de meest intelligente sterrenbeelden is? Niet? Dan vind je het vast leuk om onderstaand lijstje met typische eigenschappen van een Tweelingen te lezen. Zo kom je nog meer te weten over dit bijzondere sterrenbeeld. Ook handig als je veel omgaat met een Tweelingen en diegene wat beter wil begrijpen.”

» Je bent impulsief «

Ja en nee. Ik ben namelijk graag een planner en plan alles wat te plannen valt. Dat geeft mij innerlijke rust. Daarentegen kan ik wel impulsaankopen doen. Wanneer er iets in mijn hoofd zit dan krijg ik dat er niet meer uit en wil ik het het liefst 5 minuten later al hebben. Herkenbaar voor meer van jullie? Ik denk dat mijn impulsaankopen samen met het plannen mijn impulsiviteit goed in balans brengt.

» Je bent een echte dromer «

Absoluut, daar is geen twijfel over mogelijk. Ik moet gelijk aan het verhaal denken dat mijn moeder mij weleens verteld heeft. Toen ik nog klein was keek ik vaak erg dromerig uit mijn ogen. Deze blik hoorde gewoon bij mij (heb ik soms nog steeds). Mijn moeder zei dan tegen mijn opa: ”Volgens mij wordt Louise later niet zo slim, ze is er niet altijd bij met haar hoofd. Maar dat maakt helemaal niks uit want ze is wel heel lief.” Nou mam, dat heeft toch even anders uitgepakt he!

IMG_3772
Deze blik bedoel ik dus.

» Je zou alles overhebben voor degenen die je liefhebt «

Wanneer je een plekje hebt bemachtigd in mijn leven oftewel in mijn hart, dit klinkt heel romantisch maar misschien is dat ook wel zo, zal ik altijd mijn best voor je doen. Ik krijg een fijn gevoel van gelukkige mensen op mij heen. Daarom doe ik ook graag mijn best om mensen gelukkig te maken.

» Je houdt mensen veel en graag voor de gek «

Ik houd wel van een grapje. Zelf vind ik ook dat ik best humor heb. Ik lach graag om mijn eigen grapjes. Zie ik mezelf niet als clown en zet ik niet graag mensen voor schut. Het is maar net hoe je deze stelling bekijkt of dit een karaktereigenschap van mij is ja of nee.

thumbnail_image0
Ik was hier niet echt aan het voetballen hoor.

» Je bent buitengewoon goed in multi-tasken «

Het gaat om multi-tasken in het leven. In een dag zit maar 24 uur en dat is vaak voor mij te weinig om te doen wat ik wil. Ik kijk een serie van mijn Netflix serie tegelijk met het lakken van mijn teennagels. Ik maak een schema voor het eten de komende week terwijl ik mijn make-up aan het doen ben. Dit is ook echt een vrouwen dingetje. Mannen bakken hier helemaal niks van.


 

Uit deze test blijkt wel dat ik een echte Tweelingen ben vind je niet? Wat is jouw sterrenbeeld? Kloppen jouw karaktereigenschappen met hoe jij bent? Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal!

img_0429

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s