Blog 137★ – new chapter!

Hi friends! Ik heb een leuk nieuwtje…. Ik ga SAMENWONEN! Samen met mijn soulmate Mitchell, waar ik al bijna 7,5 jaar een relatie mee heb, gaan we aan een nieuw hoofdstuk beginnen. Een eigen huis, een plek onder de zon…….

Leuk om te weten dat wij helemaal nog geen plannen hadden om op korte termijn een eigen huis te kopen. Mitchell zit nog op school, hij is pas net begonnen aan zijn master aan de universiteit en ik ben pas net echt fulltime aan het werk als Huidtherapeut.

Ik zag een huis voorbij komen op Facebook dat gedeeld werd door een kennis van mij. Dit huis was net op Funda gepubliceerd en zit letterlijk bij mij om de hoek! Het zag er prachtig uit, hoefde weinig aan te gebeuren en zat ook nog op de perfecte locatie. Zal dit hem dan zijn? Toen ik de link doorstuurde naar Mitchell was hij ook gelijk enthousiast. Ach jammer, net een jaartje te vroeg zeiden wij. Hoezo een jaartje te vroeg zeiden mijn schoonouders vrijwel direct. Wij waren een en al oor. Tja, waarom eigenlijk niet?!?!

Zo is alles binnen één week in gang gezet en hoorde we precies een week later dat ons bod was geaccepteerd. HET HUIS IS VAN ONS! Wat een droom. Ik moet je zeggen dat ik heel erg aan het idee moest wennen. Begin januari krijgen we de sleutel, een beter begin van het jaar 2020 kan ik mij niet bedenken.

Al voordat wij hoorden dat ons bod was geaccepteerd, was ik het internet en voornamelijk Pinterest aan het afstruinen naar wooninspiratie. Namelijk welke style en welke kleuren ik zou willen combineren.

Scandinavisch…minimalistisch…natuur/aarde tinten…

Alles spookte door mijn hoofd!

Net een week voordat dit hele gebeuren van samenwonen plaatsvond heb ik mijn kamer thuis een metamorfose gegeven. Een nieuw kleurtje op de muur, een nieuwe kast én het leukste van alles: nieuwe posters aan de muur! Deze posters zijn van Desenio. Desenio houd van een Scandinavisch interieur en design. Hun visie is simpel – trendy en mooie kunstposters (die iedereen zich kan veroorloven) voor een Scandinavisch interieur. Dit past volledig in mijn straatje.

Ik ben erg blij met de posters van Desenio, hierbij een collage:

Schattig toch! Deze gaan zeker mee naar mijn eigen huis.

*Omdat ik zo blij ben met Desenio wil ik jullie ook blij maken, met de kortingscode ‘LIKELOUISE’ krijg je 25% korting op je aankoop!

* het stukje over Desenio is gesponsord, maarrrrrrr ik ben oprecht super tevreden en blij met de posters van Desenio! Echt een aanrader 🙂

Een gedachte over “Blog 137★ – new chapter!

  1. Pingback: Blog 140★ – Louise op een missie! – LikeLouise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s