Blog 117★ – review shampoo Zarqa

Hi! As you already know, ben ik al lange tijd fan van het merk Zarqa. Dit merk wordt verkocht bij Holland & Barrett. Mijn oog viel op hun Dandruff shampoo. Tijdens het douchen krijg ik huidirritatie omdat het sop, met parfum en andere irriterende stoffen, langs mijn lichaam komt. Wellicht kan deze shampoo voor mij een uitkomst bieden. Lees verder voor mijn review! 🙂

Ik heb nu drie keer mijn haar gewassen met deze shampoo en hij werkt inderdaad goed tegen huiduitslag en jeuk na het wassen van mijn haar. Ik ervaar minder jeuk en irritatie op mijn lichaam wanneer het sop langs mijn lichaam komt. Mijn haar voelt na een wasbeurt zacht en schoon aan. Ik was bang dat mijn haar niet fris zou gaan ruiken, omdat de shampoo een neutrale geur heeft. Maar dat is niet zo. Toch mis ik wel dat lekkere luchtje van gewassen haar. Dit zou ik makkelijk kunnen oplossen door een haarparfum alleen op mijn haar aan te brengen en niet op de (hoofd)huid.

Facetune_27-05-2018-15-18-38.jpg

Klein nadeel is dat het lastig uit de tube komt, je moet hard knijpen. De shampoo heeft zoals ik heb gelezen een andere verpakking gekregen en daarna is dit probleem ontstaan. Daarnaast schuimt de shampoo minder goed dan shampoo’s die ik normaal gewend ben. Hierdoor ben ik geneigd om een grote hoeveelheid te gebruiken.

Ondanks kleine nadelen geeft de shampoo van Zarqa een goed resultaat. Ik ben tevreden over dit product en raad het jullie aan. Zoals ik heb vernomen werkt deze shampoo goed tegen roos en schilfering van psoriasis. De shampoo kost € 11,89.

Welke shampoo gebruik jij?

img_0429

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s