Blog 105★ – review dagcrème voor droge huid

Hi! Zoals jullie weten ben ik fan van de producten van Holland & Barrett. Ik test graag nieuwe producten om te kijken waar ik wel en niet goed op reageer. Mijn huid is wat droger de laatste tijd, ik merkte wat schilfertjes rond mijn neus en mond. Ik heb een nieuwe dag- en nachtcrème die hier goed tegen helpt. Lees snel verder voor mijn review.

Zoals ik al zei had ik last van fijne schilfering rond mijn neus en mond. Ik was opzoek naar een dagcrème voor de droge huid. Wat ik belangrijk vind aan een crème, is dat de huid hier niet te vettig van wordt waardoor er vaak puistjes ontstaan.

Ik kwam terecht bij de Dode Zee dag- en nachtcrème (hypoallergeen). Deze crème hydrateert en beschermt de huid.

IMG_4395.jpg

Ik gebruik hem nu iets langer dan een maand (mijn huid moet altijd even wennen aan een nieuwe crème) en ik ben erg tevreden! De schilfering is aanzienlijk minder geworden en mijn huid voelt niet vet aan. Ik gebruik hem wel maar één keer per dag. Wanneer ik zin heb gebruik ik hem als nachtcrème en daarnaast mijn vertrouwde Zarqa dagcrème, of ik gebruik hem gewoon als dagcrème en dan laat ik ’s nachts mijn huid met rust. Dit heb ik iedere keer afgewisseld.

Ben je opzoek naar lekkere dagcrème op natuurlijke basis die geschikt is voor ieder huidtype? Dan raad ik deze Dode Zee dag- en nachtcrème aan! 🙂 Voor 50ml betaal je €10,39.

Via deze link kan je hem direct bestellen 😉

img_0066

#ad #spon
IMG_4225.jpg
Mijn huid straalt weer!

2 gedachten over “Blog 105★ – review dagcrème voor droge huid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s