Blog 98★ – review Herpotherm

HELP! Het is kerst en ik voelde een koortslip opkomen. A.U.B. Niet nu!! Gelukkig had ik een oplossing bij de hand: Herpotherm. Ben jij nog niet bekend met dit product? Lees dan snel verder voor mijn review.

Vorig jaar heb ik een blog geschreven over leven met een koortslip waarbij ik enkele tips deel, hier de link als je dit bericht hebt gemist.

Omdat ik regelmatig last heb van een koortslip, herken ik de signalen direct. Ik voel dan een klein kloppend bobbeltje opkomen wat er een beetje glanzend uitziet. Bij mij gaan meteen alle alarmbellen rinkelen. Dan ren ik naar mijn make-up tafel om Zovirax te zoeken. Dit keer had ik een ander hulpmiddel bij de hand: mijn elektronische lippenstift!

Schermafbeelding 2017-12-24 om 19.08.18.png
Essentials!

De Herpotherm heb ik toegestuurd gekregen om uit te proberen. Ik was meer dan benieuwd naar dit product, omdat ik regelmatig last heb van een koortslip. Zou dit dé oplossing kunnen zijn?

Hoe gaat het in zijn werking?

Aan de bovenkant van de elektronische lippenstift, waar meestal bij een lippenstift de kleur zit, zit in dit geval een klein rond stipje. Je drukt op de knop en het witte stipje houd je 3 seconden tegen de (opkomende) koortslip aan. Ik heb dit twee keer uitgevoerd met een pauze ertussen van 10 seconden. Weer een uur later twee keer herhaald.

Wat vind ik ervan?

In het kort: ik ben verrast! Mijn koortslip is niet tot uiting gekomen. Dit jaar loop ik niet voor joker met de feestdagen! Happy girl. De Herpotherm is dus geschikt om een koortslip vroegtijdig te bestrijden. Nu ben ik alleen nog nieuwsgierig naar de werking bij een koortslip die al ‘tot uiting’ is gekomen. Hiervan zal ik jullie op de hoogte stellen wanneer ik dit heb getest.

Dit product is trouwens dermatologisch getest, dat betekent geschikt voor een gevoelige huid (zoals mijn huid). Dat is een groot pluspunt.

Bedankt www.koortslipweg.nl voor het toesturen van de Herpotherm! 

Ik wil jullie allemaal fijne feestdagen wensen en een gezond en gelukkig 2018! 

Schermafbeelding 2017-12-22 om 10.50.10.png

img_0066

#ad #spon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s