Blog 68★ – nagellak zonder schadelijke stoffen

Vandaag een blog voor jullie over nagellak. De meeste weten wel dat ik allergisch ben voor nagellak, maar ook voor ‘gel’ wat in gel(nep)nagels voor komt en gelpolish.

Jullie weten dat ik gelpolish zet bij mijn moeder in de zaak. Gelpolish bij mensen opzetten gaat goed, met handschoenen aan en het draaien van mijn afvoersysteem voor de stof dat vrijkomt tijdens het vijlen, maar zelf kan ik het niet verdragen. Ik ben allergisch voor de stoffen in nagellak helaas. Ik vind het erg jammer. Ik vind het netjes staan om een mooi kleurtje op je nagels te hebben, lekker verzorgd.

image1
Gelpolish

Nu attendeerde een klant van mij me op een website: www.greenjump.nl Ze verkopen daar eco nagellak zonder schadelijke stoffen. Deze nagellak is gifvrij, op waterbasis, geurloos en geeft een prachtige kleur aan je nagels (zo vermeld op de site).

Er staat bij:

Eigenschappen

  • vrij van schadelijke stoffen
  • blijft goed zitten
  • milieu vriendelijk
  • hypoallergeen
  • waterbasis
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • dierproef vrij
  • veilig tijdens zwangerschap te gebruiken
  • lang houdbaar

Er staat zelfs bij dat het glutenvrij is! Ook vrij van soja en sporen van noten haha. Ik wist niet dat deze ingrediënten ook in cosmetica voorkwamen. Weer wat geleerd!

Deze nagellak is ook wat voor mijn moeder, want zij is net zoals ik allergisch voor nagellak. Zij blijft de chemische geur van nagellak ook dagen lang ruiken. Eco nagellak is dan een goed alternatief.

Heeft iemand al ervaring met deze trend?

fullsizerender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s