Blog 51★ – 7 tips voor parfumallergie

Hoi! Zoals jullie weten heb ik een allergie voor parfum, maar dat betekent niet dat ik geen parfum gebruik. Ik heb een aantal tips voor jullie, om ondanks een parfumallergie, toch parfum te kunnen gebruiken op verschillende manieren.

Tips

  1. Spuit parfum op je t-shirt ⇒ in plaats van op je huid, dit voorkomt bij mij een geïrriteerde huid.
  2. Gebruik alleen parfum als je de deur uitgaat ⇒ zo voorkom je overbodig gebruik van parfum en kun je langer met het flesje doen!
  3. Haal verse bloemen ⇒ als je bijvoorbeeld één keer per week een vers bosje bloemen in huis haalt, worden interieurparfums overbodig.
  4. Gebruik een dispenser ⇒ gebruik voor je douchegel en shampoo een dispenser. Zo gebruik je minder van alles en komt het product in mindere hoeveelheid in aanraking met je lichaam. Of gebruik natuurlijk net als ik een douchegel van de Tuinen, wat geen allergenen bevat.
  5. 0% wasmiddelen ⇒ veel mensen vergeten dat in wasmiddelen ook parfum verborgen zit. De wasmiddelen van Neutral bijvoorbeeld, voorkomen bij mij ook geïrriteerde huid.
  6. Deodorant ⇒ zelfs in deodorant kan parfum zitten. Koop een deodorant zonder parfum.
  7. Spuit je parfum niet op in de slaapkamer ⇒ parfum blijft lang hangen en als je in die ruimte moet slapen, kunnen je luchtwegen hierop reageren. Ik probeer mijn parfum te gebruiken in de badkamer.

♥ Liefs, Louise

Tips met behulp van:
https://www.gezondheidsnet.nl/allergie/13-tips-tegen-parfumallergie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s