Blog 37★ – laat de zon maar schijnen

Hoi! Ik ga over precies 5 dagen op vakantie, dus dat betekent alle spulletjes inslaan. Een van de belangrijkste producten die je zeker niet mag vergeten als je op vakantie gaat is natuurlijk zonnebrand. Ik heb van de week met een missie weer een bezoekje gebracht aan mijn lievelingswinkel: De Tuinen.

Voor degenen die het niet weten, ik heb eerder een blog geschreven over zonnebrand. Hierin vertelde ik wat SPF eigenlijk inhoud en wat de richtlijnen zijn voor het smeergedrag van zonnebrand. Wil je hier meer over lezen? Klik hier voor een terugblik naar blog 17 – zonnebrand.

Voor mij is het iets lastiger om een geschikte zonnebrand te vinden die past bij mijn gevoelige huid. Ik verbrand best snel in de zon en heb daarom een goede factor nodig. De laatste tijd smeerde ik graag factor 50, omdat ik mijn sproeten heb laten weg laseren in mijn gezicht. Na de behandeling moest ik strikt mijn gezicht beschermen tegen de zon. Gelukkig is dit alweer een aantal weken geleden, dus kan ik weer overstappen naar factor 30.

Bij De Tuinen heb ik een zonnebrand gescoord van het merk Ultrasun. Deze is te gebruiken voor het gezicht en biedt een hoge bescherming voor de hele dag na slechts in 1 keer smeren! Verder is dit product ideaal voor mijn huid, want het bevat 0% parfum en is vrij van emulgatoren en conserveringsmiddelen. Wat ik wel jammer vind is dat er echt een ‘crème luchtje’ aan zit. Logisch als je een product koopt met 0% parfum, maar alsnog is dat een beetje balen.

IMG_0650_Fotor.jpg

Omdat ik niet wil ruiken naar zonverbrande huid om het maar even zo te zeggen, heb ik voor mijn lichaam toch gekozen voor de zonnebrand That’so waar een beetje parfum in verwerkt zit. Verder is het product wel hypoallergeen, dus ik verwacht geen huidreactie. Het fijne aan dit product is dat je zelf de SPF kunt bepalen. Een laagje betekent factor 20, twee laagjes factor 30 en meerdere laagjes factor 50. Dat is handig! Dit product is verkrijgbaar bij de zonnestudio van mijn ouders, Zonnestudio Vitazon.

IMG_0653_Fotor.jpg

Ik ben benieuwd wat ik van deze producten vind, ik zal na mijn vakantie hier een review over schrijven!

Morgen komt er gewoon nog een smoothie blog online en donderdag een normale blog. Daarna een weekje geen blogs, maar informatie hierover volgt snel! Houd hiervoor mijn website in de gaten!

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s