Blog 155★ – good hair speaks louder than words!

Hi friends! Vandaag een gloednieuwe eerste blog van 2022 voor jullie in petto. Happy nieuw jaar, happy nieuw haar! Een mini-spoiler van waar de blog over gaat vandaag.

Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met Neofollics Hair Technology. Dit merk zet zich sinds 2015 in om door kwalitatief hoogwaardige middelen haarproblemen tegen te gaan voor zowel mannen als vrouwen.

Let’s have a great hairday

Deze ”haargroei lijn” zou 6 verschillende positieve effecten hebben op ons haar:

  1. Het stimuleren van haargroei
  2. Het verminderen van ontstekingen, roos en jeuk
  3. Verbeteren van de gezondheid van de hoofdhuid en haarzakjes
  4. Verlengen van de periode van haargroei (anagene fase)
  5. Bieden van essentiële voedingsstoffen
  6. Voorkomen van haarminiaturisatie

Ik kreeg de kans om 30 dagen lang alle producten uit te testen: de shampoo, conditioner, een lotion en voedingssupplement (tabletten).

Resultaten

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik in het begin erg sceptisch was. Ik vind dat je met dit soort middeltjes het altijd eerst zelf moet ervaren wil je geloven dat het werkt.

Ongeveer 8 weken heb ik alle producten gebruikt:

  • De shampoo en conditioner gebruikte ik tijdens iedere wasbeurt, dit was doorgaans 2x per week.
  • De lotion gebruikte ik zeker 1x per dag ’s avonds en de helft van de tijd ook ’s ochtends.
  • De voedingssupplementen slikte ik 2x per dag. Het advies is 3x per dag, maar ik vergat het vaak overdag wanneer ik op mijn werk was. De laatste 2 weken heb ik het wel 3x per dag consequent gebruikt, omdat ik alles eruit wilde halen wat erin zat.

Zie hieronder voor en na foto’s.
Belangrijke side note: ik ben tussendoor wel naar de kapper geweest om mijn haar te laten knippen en kleuren.

Links 1 november 2021 – Rechts 1 januari 2022
Links 1 november 2021 – Rechts 1 januari 2022

Omdat ik na 30 dagen nog weinig verschil ervaarde heb ik contact opgenomen met Neofollics. Lag het aan mij of deed ik iets verkeerd? Zij gaven aan dat je na 30 dagen, indien je consequent en volgens de richtlijnen de producten gebruikt, verschillen kan gaan merken en zien. Vaak begin je als eerst minder haren terug te vinden in de borstel na het grondig uitborstelen van je haar. Zoals ik eerder zei was ik niet altijd consequent met het gebruik van de producten. Ik denk dat dat een van de redenen is waardoor het resultaat langer op zich liet wachten en natuurlijk moeten we niet vergeten dat iedereen anders is.

Conclusie

Mijn haar voelt voller aan en ik merk vooral sinds de laatste weken minder haarverlies. Dat is vooral goed terug te zien in mijn borstel. Achteraf gezien vind ik het jammer dat ik daar geen foto’s van heb gemaakt, dat je dat later nog eens zou kunnen vergelijken. Desalniettemin twijfel ik daar geen seconde over, omdat Mitchell nu minder zeurt dat het doucheputje vol met míjn haar zit. Beter bewijs kun je denk ik niet hebben 😉

”Mijn haar voelt voller aan en ik merk vooral sinds de afgelopen weken minder haarverlies.”

Het zijn niet alleen maar praatjes

Ik heb zelf ervaren dat mijn haarconditie vooruit is gegaan. Om die reden ben ik erg tevreden met de producten. Ik ben van plan de producten te blijven gebruiken, maar vanaf nu ook te combineren met andere haarproducten. Ik gebruik namelijk ook zilvershampoo om mijn kleur bij te houden, maar ik heb dat expres de afgelopen weken niet gebruikt omdat ik het het resultaat van de Neofollics producten niet wilde beïnvloeden.

Niet geheel onverwachts: ik raad de producten van Neofollics iedereen aan die bijvoorbeeld beschadigd haar heeft of weinig haar van zichzelf. Heb je al een bos met haar, zou ik jezelf wel af te vragen met welke reden je de producten wil gaat gebruiken, ik denk dat je dan weinig tot geen verbetering zal merken.


Je mag mij altijd contacten wanneer je vragen hebt, hetzelfde geldt voor Neofollics.

Een hele fijne dag nog en tot snel weer!

#ad #samenwerking #spon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s