Blog 145★ – karaktereigenschappen sterrenbeeld (deel 1)

Hi friends! Op zondag 7 juni was ik jarig, de mooiste dag van het jaar noem ik het altijd. Omdat ik tussen 21 mei en 20 juni ben geboren, ben ik Tweelingen van sterrenbeeld. Het leek mij leuk om de eigenschappen van een Tweelingen uit te pluizen en tot de conclusie te komen of ik wel een échte Tweelingen ben (niet dat ik er iets aan kan veranderen wanneer het tegenvalt haha).

Er zijn verschillende websites die een uitleg geven over eigenschappen van sterrenbeelden. Ik heb voor deze blog Cosmopolitan als leidraad gebruikt.

Cosmopolitan 25/11/2019: ”Wist je dat dit één van de meest intelligente sterrenbeelden is? Niet? Dan vind je het vast leuk om onderstaand lijstje met typische eigenschappen van een Tweelingen te lezen. Zo kom je nog meer te weten over dit bijzondere sterrenbeeld. Ook handig als je veel omgaat met een Tweelingen en diegene wat beter wil begrijpen.”

Het grappige is dat ik de pagina vluchtig bekeek en dacht; dit ben ik?! :O We gaan de eigenschappen stap voor stap na.

» Je kunt niet tegen verrassingen «

Even serieus. Ik HAAT verrassingen. Ik heb altijd gezegd tegen mijn ouders en vrienden dat ik nooit een surprise party wil en weg zal rennen wanneer dat gebeurd. Het is zelfs zo erg dat toen ik nog een klein meisje was ik weleens ’s nachts mijn bed uitgeglipt ben om mijn cadeautjes onder de kerstboom open te maken en ze daarna op mijn manier weer dicht te plakken. Cadeautjes voor mijn verjaardag zijn daarom eigenlijk ook nooit een verrassing. Ik kom er toch wel achter, muhahahaha.

» Je geniet nog steeds van kinderfilms en attractieparken «

Ik denk dat deze foto het wel bevestigd:

California 2019

» Je klaagt over de kleinste dingen «

Nou ja klagen….. zou wil ik het zelf natuurlijk niet noemen *lacht*. Ik weet van mezelf dat ik om het minste geringste ineens van humeur kan veranderen. Een voorbeeld: ik heb trek in een cracker met kipkerrie salade en komkommer (ik ben heel erg van taartjes bouwen oftewel van eten combineren). Trek ik de koelkast open en is de komkommer op. Hoppa, mijn humeur is in 2 tellen van gezellig en vrolijk omgeslagen in 180 graden de andere kant op. Dan is er ook niks anders lekker in mijn ogen. Stom voorbeeld, maar dit is wat me te binnen schiet haha.

» Je kletst mensen de oren van het hoofd «

Ik houd van praten, heerlijk. Ik ben graag zelf veel aan het woord. Wanneer ik zenuwachtig ben praat ik nog meer. Ik kan mij nog goed herinneren toen ik voor het eerst bij Mitchell thuis kwam, ik was toen 15 jaar en wij hadden nog niet lang verkering. Ik was zo zenuwachtig omdat ik een goede indruk wilde maken, dat zij geen kans hebben gekregen om iets aan mij te vragen volgens mij. Ach ja, ik kan mijn sterrenbeeld nu de schuld geven. Geeft me een goed gevoel.

Dit was het weer voor vandaag! Vond je dit een leuke blog? Vergeet dan niet om mijn blog te volgen. Je krijgt dan een email wanneer ik een nieuwe blog heb geplaatst.

Tot snel weer voor deel #2!

img_0429

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s