Blog 127★ – ideeën voor kerstcadeaus!

Hi friends! De maand december is aangebroken en dat betekent voor ons allemaal een drukke periode. Ik had mezelf dit jaar voorgenomen om op tijd kerstcadeautjes te gaan kopen, omdat ik de chaos in de stad dit keer wil vermijden. Daarnaast wil ik mijzelf niet gek maken door het wachten op online bestelde cadeaus die misschien niet meer op tijd gaan komen. In deze blog 4 ideeën voor een origineel en leuk kerstcadeau voor jezelf of voor iemand anders! Veel leesplezier! 🙂

#4 | Een overnachting in Nederland

Ben jij weleens in Groningen geweest of op Texel? Ik niet! In Nederland zijn zulke leuke plekken te vinden waarvan wij vaak niet weten dat ze bestaan. Op Groupon zijn veel hoteldeals te vinden voor allerlei plekken in Nederland. Het hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Wanneer je iemand een hotelovernachting cadeau geeft, kunnen zij zelf een reservering maken bij het desbetreffende hotel. Jij hoeft dus geen datum vast te zetten, alleen maar te betalen (hahaha). Wat kan er nog mis gaan?

Hier hadden Mitchell en ik een overnachting cadeau kregen in kasteel Sterkenburg in Amersfoort
Onze kamer in kasteel Sterkenburg

#3 | Graferen van initialen

Hoe leuk is het om een item te hebben waar je initialen in gegraveerd staan? Origineler kan bijna niet!

  • The M Bar → hier kan je telefoonhoesjes, sleutelhangers, handtassen, portemonnees, make-up tassen en paspoorthouders laten graveren (mijn make-up tas is onderweg, whoehoe).
  • Abbottlyon → hier kan je horloges en sieraden, zoals armbanden en kettingen, laten graveren.

#2 | Parfum

Ik vind luchtjes altijd duur om zelf te kopen. Zelfs in geuren heb ik een dure smaak! Vandaar dat ik altijd erg blij ben wanneer ik een lekkere parfum of eau de toilette cadeau krijg. Een belangrijke tip die ik wil meegeven is dat ik luchtjes sorteer op gelegenheid. Ik gebruik altijd een goedkoper luchtje wanneer ik bijvoorbeeld naar mijn werk ga en een luxere variant voor bijvoorbeeld een etentje. Ik zal mijn favorieten geuren op een rijtje zetten:

Doorgaans

  • Cacharel Noa
  • DKNY Be Delicious

Voor een speciale gelegenheid

  • J’adore
  • Chanel eau Tendre
  • Issey Miyake L’Eau d’issey

#1 | Cluse*

Best for last! Ik heb niet voor niks dit horloge op nummer 1 gezet. Ik denk namelijk dat iedere vrouw in de lucht springt wanneer zij dit Cluse horloge cadeau krijgt! Dit horloge op onderstaande foto is onderdeel van de Cluse giftbox. De giftbox is een speciale editie waarbij je maar liefst een zwart bandje én roségouden bandje krijgt die je gemakkelijk zelf kan verwisselen. De wijzerplaat is wit van kleur. Een leuk nieuwtje; op de achterkant van het horloge staat dat dit horloge een special edition. Dan voelt degene die hem krijgt zich nóg een stukje belangrijker!

img_0576
| Cluse giftbox | Cluse is a women’s watch and jewelry brand from Amsterdam

Niet alleen voor de vrouw, maar ook voor de man is er een giftbox van Cluse. Deze giftbox bestaat uit een horloge met een zwarte wijzerplaat, een zwart metalen bandje en zwart leren bandje. Klik hier om deze giftbox te shoppen op de website van Cluse.

”Coming closer by giving a timepiece and a piece of your own time” is de boodschap die Cluse wilt overdragen. Ik sluit me hierbij volledig aan, want dit is uiteindelijk precies waar wij allemaal in de maand december naartoe werken. Dan laten we de drukte en onze stress zoals we dat noemen even achterwegen en hebben we eindelijk tijd voor elkaar!

Familie en vrienden, kerstboom, liefde, gezelligheid,
praten en lachen, genieten, geven, koken en tafelen,
warmte, samen zijn, twinkeling,
moment van bezinning,
wensen, geluk,
vrede

Merry Christmas ♥

Jullie zullen voor het einde van het jaar zeker nog van mij horen, maar ik wil jullie toch alvast hele fijne en liefdevolle kerstdagen wensen! 

img_0429

* Het stukje over Cluse is gesponsord.

2 gedachten over “Blog 127★ – ideeën voor kerstcadeaus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s