Blog 126★ – bonjour Paris!

Hi friends! Ik ben maandag 5 november een dagje met mijn moeder naar Parijs geweest. Je leest het goed, maar één dag. We gingen om 5:45 van huis, zaten om 6:58 in de Thalys en waren om 23:15 weer thuis! En dat allemaal op een maandag, haha. Lees snel verder als je benieuwd bent hoe deze dag is verlopen.

Alles voor de perfecte foto!

Ik ben al eerder samen met mijn moeder en tante naar Parijs geweest. Heel toevallig, want dat was ook op een maandag (4 november) en zijn we ook op en neer gegaan. Die tijd was ik nog niet actief op Instagram en had ik alleen maar interesse in shoppen. Naast de mooie winkels was me ook bijgebleven dat iedere hoek van de straat in Parijs erg fotogeniek was. Met dit in mijn achterhoofd hebben mijn moeder en ik een kort tripje naar Parijs geboekt. Tenslotte gingen we alleen voor de foto’s, dus een dag zou voldoende moeten zijn. Én ben je niet heel veel geld kwijt 🙂 Een foto bij de Eiffeltoren mag natuurlijk niet ontbreken in je Instagram-feed, toch?

Koffer(tje) mee

Om optimaal gebruik te maken van deze dag in Parijs heb ik meerdere outfits meegenomen. Zo lijkt het net alsof ik er dagen was! Ik heb dagen in uren omgetoverd, haha. Om al deze kleding en schoenen met ons mee te sjouwen hebben we een koffer meegenomen. Zie foto:

Facetune_06-11-2018-16-47-08.jpg

Je had ons moeten zien! Trap op en af met die koffer. We hadden kaartjes gekocht voor de Hop-on & Hop-off bus. Erg handig, omdat je zo bij alle bezienswaardigheden komt en zelf kan bepalen of je uitstapt of niet.

Helaas vond de koffer de trip niet zo leuk zoals wij het vonden, want de wieltjes hadden het begeven….. RIP.

Tip

Ter voorbereiding op een trip zoals deze plan ik altijd alle outfits in. Ik plan natuurlijk waar we naartoe gaan, maar ook welke outfit daarbij hoort. Net zoals ik eerder heb beschreven in mijn blog Blog 113★ – dit zijn de beste outfits #1, houd ik rekening met de omgeving om de perfecte foto te creëren. Op deze manier neem je niet te veel outfits mee (nog belangrijker: niet te weinig!) en haal je, naar mijn mening, het beste uit de foto.

IMG_7126.JPG
Petit Palais
DBCB4EDA-962B-4A92-9156-293DDD1C20C4.jpg
Pont Alexandre III

Verplicht koffie drinken

Ik heb me voornamelijk omgekleed in de WC van een café of restaurant. Consumptie is een vereiste wanneer je gebruik wilt maken van het toilet, dus we waren verplicht om koffie te drinken! Dat is geen straf. Ik wist nog van de vorige keer dat Parijs duur was, maar €6,- voor een Coca Cola Zero en €5,50 voor een kleine cappuccino is toch niet normaal!

We hadden alleen een break wanneer ik mij om ging kleden, dus we hebben weinig tijd gehad om te lunchen. Ik had al gezien dat er weinig glutenvrije opties waren te vinden. Maar hier hadden we rekening mee gehouden, want we hadden zelf een lunchpakketje meegenomen. Dit hebben we opgegeten met uitzicht op de Eiffeltoren, wat wil je nog meer?!
Wanneer we weer voor de terugreis op Gare Du Nord waren beland, hebben we een patatje gehaald bij Five Guys. OMG, ik wist niet dat die patat zó lekker was. Dit is overigens niet gesponsord, haha.

Ik kijk nu al uit naar de volgende trip. Ik heb al een idee waarnaartoe. Houd mijn blog in de gaten, dan kom je er vanzelf achter 🙂 

img_0429

Benieuwd naar alle foto’s die in Parijs zijn gemaakt? Bezoek hiervoor mijn Instagram. Ze zijn nog niet allemaal geplaatst, maar volgen snel!

Een gedachte over “Blog 126★ – bonjour Paris!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s