Blog 125★ – California on my mind

Hi friends! Eind April 2019 ga ik samen met mijn vriend Mitchell op rondreis in Californië! Hoe vet??!! De vakantie naar Amerika dit jaar, New York en Miami, is zo goed bevallen dat we niet konden wachten om terug te gaan.

In juni ben ik samen met Mitchell en mijn schoonouders naar New York geweest waarna wij samen naar Miami vertrokken (Blog 118★ – my USA trip ). Een vakantie om nooit meer te vergeten! Omdat we de oostkust al hebben bezocht wilden we dit keer de hele andere kant op gaan, maar liefst 11 uur hier vandaan: Californië.

Stops

Wij vliegen rechtstreeks naar San Fransisco waar wij enkele dagen verblijven. Daar huren wij een auto en rijden wij verder naar Los Angeles. Vanaf Los Angeles rijden wij verder naar Las Vegas waarna we weer eindigen in San Fransisco. We bezoeken dus 3 grote steden en tussendoor hebben we nog enkele stops, zoals Santa Maria en Yosemite National Park. In totaal zijn we 18 dagen van huis!

Verblijf

We hebben dit keer gekozen voor Air BNB’s in plaats van een hotel. Door mijn coeliakie vind ik het handig om een eigen keukentje te hebben. Nu kan ik zelf ’s ochtends oatmeal maken of een ander lekker ontbijtje. In een hotel hebben ze vaak geen glutenvrije opties en moet ik alsnog zelf iets meenemen.

Tips

We zijn stiekem al research aan het doen waar we allemaal naar toe willen gaan; California Dreaming.… Ik heb bijvoorbeeld vol plezier naar de vlog gekeken van Endless Weekend. Larissa heeft een soortgelijke roundtrip gemaakt in Californië. Hier heb ik veel tips uit kunnen halen. Ik zal hierbij even de link delen van haar vlog, echt een aanrader: AMERIKA ROADTRIP VLOG – Endless Weekend

Ik droom nu al verder dan deze vakantie welke plekken ik in Amerika nog meer wil gaan bezoeken. Misschien wel een herkenbaar gevoel? Ik ben erg benieuwd of jullie nog tips voor ons hebben betreft de roundtrip door Californië. Ik wil alles eruit halen wat erin zit! Misschien nog leuke foto-spots? Niet geheel onbelangrijk namelijk. Ik hoor het graag allemaal! 🙂

Ik weet dat het nog een beetje vroeg is, maar ik vind het leuk om iets te hebben waar je naar uit kan kijken. Daarnaast schrok ik van hoe snel vluchten uitverkocht zijn! Het gaat razendsnel en dat voor dat geld..

Heb jij al een vakantie op de planning staan?

img_0429

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s