Blog 119★ – Salcura

Hi friends! Ik heb producten van het Britse merk Salcura Natural Skin Therapy mogen uittesten. In deze blog mijn review!

Even kort een introductie van het merk:

Salcura Natural Skin Therapy specialiseert zich in het maken van natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de droge en gevoelige probleemhuid. Door biomedisch onderzoek kan Salcura werken met de beste formules waarbij een balans van vitaminen en mineralen wordt gevonden. De huid wordt snel en effectief gevoed met vitale bestanddelen die in harmonie werken met de huid en haar natuurlijke helingsproces ondersteunen.

Disclaimer!

Ik heb Salcura gebruikt in combinatie met mijn hormoonzalven van de dermatoloog, omdat het voor mij niet mogelijk is om hiermee te stoppen en zomaar over te gaan op iets anders.

Het product

Ik ben ongeveer twee maanden geleden begonnen met het gebruiken van de lijn Bioskin. Stap 1 bestaat uit een spray en stap 2 is een crème. Ik heb dit aangebracht op een klein eczeemplekje op mijn schouder, omdat ik eerst wilde afwachten hoe mijn huid hierop zou reageren voordat ik het ging uitbreiden. Na ongeveer 4 weken zag ik een kleine verandering, het eczeemplekje zag er minder vurig uit en ook zag ik een lichte schilfering. Schilferen is een teken van het herstelproces van de huid! Echter vlamde mijn eczeem toen ik op vakantie was weer op, hetzelfde geldt voor het plekje op mijn schouder.

Aanbeveling?

Ik zal Sacura zeker aanraden wanneer je last hebt van eczeem, psoriasis, droge of gevoelige huid. Ik denk door mijn atopisch eczeem dat deze producten minder voor mij kunnen betekenen dan voor iemand met minder heftige klachten. Het is zeker het proberen waard!

Bedankt MOOI The Agency voor het toesturen van deze producten!

img_0429

#ad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s