Blog 118★ – my USA trip

Hi friends! Waarschijnlijk hebben veel van jullie mijn reis naar Amerika nauwlettend gevolgd via de foto’s op mijn Instagram, maar vandaag eindelijk een blog hierover! Ik heb jullie veel te vertellen, dus ga er even voor zitten en ik wens je veel leesplezier.♡

IMG_8048

New York City; ‘The City That Never Sleeps‘. Wat een wereldstad! Ik wist niet waar ik moest kijken toen we door de straten van New York liepen. Het ene gebouw is nog hoger en groter dan het andere gebouw. We zijn naar de 69e verdieping geweest in het Rockefeller Center en dat uitzicht is onbeschrijfelijk, alles lijkt ineens zo klein. Verder hebben we Times Square bezocht, Brooklyn Bridge, 9/11 memorial, Vrijheidsbeeld, Central Park (gefietst!) en 5th Avenue. Ben ik misschien nog wat vergeten?

Glutenvrij eten

Amerika is een voorloper op glutenvrij eten. Door middel van de app ‘Find Me Glutenfree’ hebben we snel en gemakkelijk leuke lunch en diner stekjes kunnen vinden. Zie de foto’s hieronder.

Eczeem

NY heeft een slechte luchtkwaliteit. Veel uitlaatgassen door alle taxi’s en auto’s die daar proberen de stad te trotseren. Ik merkte dat dit direct invloed had op mijn gestel. Veel niezen, jeuk, eczeem speelt op. Ik kon niet zonder mijn anti-allergiepilletjes en zakdoekjes. Maar ik ben geen prednisonkuur gestart!!

IMG_8049

Miami Florida is dé vakantiebestemming voor veel Amerikanen. Je kan naar het strand, winkelen op Ocean Drive en op elke hoek van de straat kan je cocktails drinken. We hebben veel gezien, maar ook genoten van het lekkere weer. We zijn naar de Everglades geweest (ik vond het mega spannend om die baby alligator vast te houden, maar heb het wel gedaan!), Turtle Hospital bezocht, Wynwood Walls, Key West, Miami Beach, Coral Gables, gesnorkeld en naar een schietbaan geweest.

Glutenvrij eten

Hier was nog meer keus voor mij. Ik heb glutenvrije spaghetti gegeten, Chinees, Mexicaans, Amerikaans. De supermarktketen Publix verkoopt ook heel veel glutenvrije producten. Aanrader om hier je boodschappen te doen.

Facetune_30-06-2018-18-52-54.jpg
Turkey burger bij TGI Fridays.
Eczeem

Zon, zee, strand heeft een goede invloed op mij gehad. Mijn eczeem trok bij, ik was rustiger en was aanzienlijk minder verkouden. Zo snel kan het omslaan!


 

Amerika staat zeker weer op de planning, maar dan zou ik graag de westkust willen bezoeken. Het viel mij trouwens op dat Amerikanen super vriendelijk zijn, zowel persoonlijk als in het verkeer. Daar kunnen Nederlanders nog wat van leren! Voor alle foto’s wil ik je vragen om mijn Instagram te bezoeken, hier kan je ook op mijn verhaal ‘America‘ allerlei filmpjes en highlights terugzien van deze reis!

img_0429

Een gedachte over “Blog 118★ – my USA trip

  1. Pingback: Blog 125★ – California on my mind – LikeLouise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s