Blog 116★ – my visit @ Chase Concept Store

Hi allemaal! Ik wil jullie laten weten dat ik een nieuwe categorie heb toegevoegd aan mijn blog: mode. Ik vind het heerlijk om te shoppen en nieuwe items te scoren voor mijn kledingkast, maar daarnaast word ik ook door mijn eczeem gedwongen om goed na te denken over mijn outfits. Vandaag een blog om deze nieuwe categorie in te wijden! Ik heb deze week een bezoekje gebracht aan het vernieuwde concept van Chase Fashion; Chase Concept Store op Kijkduin. Benieuwd naar wat ik te vertellen heb? Lees dan gauw verder!Ik stel mijzelf vaak de vraag ”hoe kan ik mijn plekken verbergen, maar er toch fashionable uitzien met 30 graden buiten?” Ik denk hier iedere dag weer opnieuw over na en ga hiervoor opzoek naar outfits waarbij ik mij op mijn gemak voel en die tegelijkertijd hip zijn. Chase Concept Store is zo’n plek waar ik graag shop. Een prachtige winkel met leuke items voor zowel vrouwen als mannen. Naast kleding shoppen kan je hier ook heerlijk een bakje koffie of thee nuttigen bij hun coffee counter of je kan buiten op het terras nog even van het zonnetje genieten. Zij verkopen allerlei merken, van ONLYen VERO MODA tot Nikkie en Scotch & Soda.

chase-foto1.png

Ik heb hier een nieuw merk ontdekt, namelijk 10days. Ik zou dit merk omschrijven als comfy & basic. Het rokje en de trui op de foto’s zijn ook daarvan. I love it, you too? 🙂

chase-foto2.png

Chase Concept Store maakt ook actief gebruik van hun socialmedia-kanalen, zoals Instagram en Facebook. Een ervaren socialmedia-deskundige ontfermt zich hierover, leuk om eens een kijkje te nemen. Chase Concept Store biedt dus een nog completer fashion aanbod. De personal shopper staat in de winkel al voor je klaar! Ik kom hier graag terug. En om niet te vergeten wil ik Anuschka nog een keer bedanken voor het maken van de mooie foto’s! 😉  Thanks for having me! 


Tot slot ben ik erg benieuwd naar jullie reactie op mijn nieuwe categorie mode. Laat even in de reacties weten wat jij ervan vindt! Alvast een fijn weekend.

img_0429

P.S. volg je mij al op Instagram? Hier plaats ik dagelijks foto’s van mijn outfits!


Deze blog is gesponsord door Chase Concept Store.

Een gedachte over “Blog 116★ – my visit @ Chase Concept Store

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s