Blog 115★ – weekendje weg naar Driebergen

Hi allemaal! Ik ben samen met Mitchell een weekendje weggeweest naar Driebergen, in de buurt van Utrecht en Amersfoort.

Wij hebben een overnachting gehad in het Kasteel Sterkenburg, een B&B. Het kasteel is gebouwd in het jaar 1200! Het was een hele belevenis, er liepen bijvoorbeeld kippen voor de deur. Kan je je voorstellen dat je de voordeur opendoet, de deur kraakt, je niemand ziet en voorzichtig roept: “Is daar iemand?” Maar verder was het niet eng hoor.

Wij hebben geslapen in de ‘Schildpad kamer’. Ik hoopte dat er echte schildpadden waren die wij dan ’s avonds moesten voeren, maar dat was helaas niet het geval. Hier aan aantal foto’s van het kasteel en onze kamer:

De dag dat we aankwamen hebben we in het centrum van Amersfoort gewinkeld. Erg gezellig daar! Ik heb voor het eerst een ijsje gegeten met glutenvrij hoorntje bij IJssalon San Marco, ik heb genoten!!

De volgende dag was het de planning om naar Kamp Amersfoort te gaan. Jammer genoeg regende het de hele dag, dus hebben we ontbeten bij Bagels & Beans en zijn we doorgereden naar Scheveningen. We zijn toen naar Sea Life geweest! Wist je dat je daar ook pinguïns kan bewonderen?

Toen was het weekendje alweer voorbij, de tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Kasteel Sterkenburg is een aanrader, je kan daar prachtige foto’s maken. Bijvoorbeeld deze:

Nog een fijne dag vandaag en geniet van het lekkere zonnetje! (Vergeet niet te smeren hé)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s