Blog 114★ – 10 questions about blogging tag

Hi! Misschien heb je het al op mijn Facebookpagina gelezen, maar ik heb een interview gehad voor het tijdschrift Ariez Medical Publishing. Het interview ging over mijn allergieën, mijn blog en hoe ik vind dat de gezondheidszorg verbeterd kan worden. Ronneke, de journaliste van het tijdschrift, gaf mij een groot compliment over mijn leuke schrijfstijl. Zij was benieuwd naar hoe ik op het idee ben gekomen om te bloggen en of ik hier cursussen voor heb gevolgd. Dit was de aanleiding tot het invullen van de blogging tag van vandaag. Veel leesplezier 🙂 

Ik heb de 10 questions about blogging tag overgenomen van trendbubbles.nl

Wanneer ben je je blog gestart en waarom?

Ik ben mijn blog LikeLouise gestart begin het jaar 2016. Waarom ik mijn blog ben gestart is een samenloop van geweest. Ten eerste heb ik altijd graag verhalen geschreven, tientallen boekjes vol. Ten tweede en direct ook doorslaggevend, kreeg ik op dat moment de diagnose coeliakie te horen en moest ik op nóg meer etiketten gaan letten. Ik wilde door mijn zoektocht(en) anderen helpen en mijn positiviteit overdragen. Allergieën hebben is al erg genoeg, maar gelukkig ben je hierin niet alleen! Ik hoopte daarom ook in contact te komen met ‘lotgenoten’ om daar van te kunnen leren.

IMG_4718.jpg
In 2016: Een van mijn eerste blogs aan het schrijven

Weet je nog wat je eerste blogpost was?

Mijn eerste blogpost ging over mijn zoektocht in de supermarkt! Waar ik eerst doorheen raasde, moest ik nu de tijd voor nemen. Met mijn briefje, waarop stond welke ingrediënten ik niet mocht, slenterde ik samen met mijn moeder door de supermarkt. Grappig om terug te lezen, omdat ik nu weet wat ik wel en niet mag en binnen 5 minuten weer buiten sta.

@Blog 1★ – mijn allereerste post!

”De supermarkt kost tegenwoordig veel tijd, waar ik eerst doorheen raasde moet ik nu plaats voor maken. Het lezen van alle etiketten valt niet mee, mijn briefje met de ingrediënten heb ik standaard in mijn hand. Waar let ik dan op? Gluten zijn een soort eiwit in granen. Tarwe, rogge, spelt, gerst en haver bevatten grote hoeveelheden gluten.”

Schermafbeelding 2018-04-26 om 13.53.56.png

Welke comment is je het meest bijgebleven?

Toen mijn interview op VROUW.nl werd gepubliceerd, werd ik overspoeld met leuke reacties. De mailtjes, vriendschapsverzoeken en volgers op Instagram vlogen binnen. Ik zal nooit meer de reactie vergeten van een meisje van mijn leeftijd. Zij stuurde mij een mailtje over dat zij zich herkende in mijn verhaal en het knap van mij vond dat ik hierover schreef. Ze volgt mijn blog en ik krijg nog steeds berichtjes van haar hoe het met haar gaat. Erg leuk om te horen!

Schermafbeelding 2018-04-26 om 12.57.23.png

Wat is het eerste product dat je voor je blog ontving?

Een anti-allergie kussen van Dekbed-Discounter.nl. Om eerlijk te zijn slaapt dat kussen heerlijk, ben er nog steeds heel blij mee haha.

Wat is het tofste dat je ooit dankzij je blog hebt mogen doen?

Dat ik op de cover heb mogen staan van het Flair Magazine in België! Echt super tof, dat heb ik door mijn blog van mijn bucketlist af kunnen strepen.

Schermafbeelding 2018-01-16 om 16.47.01

 

Wat was je grootste blog-blunder?

Heb ik eigenlijk (nog) niet!

Word je vaak door lezeressen aangesproken op straat?

Een keer in de Albert Heijn.

Wat vind je het leukst aan bloggen?

Toch wel de leuke positieve reacties van jullie!

Waar hoop je dat je blog over vijf jaar staat?

Over 5 jaar hoop dat ik leuke samenwerkingen te hebben, met bijvoorbeeld Holland & Barrett. Het zou een droom zijn om het gezicht te worden van Zarqa of van een andere voorlichtingscampagne. Always be a goal digger!!!

Wat is jouw ultieme tip voor beginnende bloggers?

Mijn ultieme tip is: geef bloggen de tijd. Ik ben nu 2 jaar bezig en er komen leuke dingen op mijn pad. Als jij ergens in uitblinkt of uniek in bent, blijft dat niet onopgemerkt 🙂

img_0066

2 gedachten over “Blog 114★ – 10 questions about blogging tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s