Blog 113★ – dit zijn de beste outfits #1

Hi! Zoals jullie weten houd ik van shoppen, mode, optutten en niet te vergeten: foto’s maken! In deze blog ga ik jullie vertellen hoe je outfits kan samenstellen en wat de beste outfits zijn voor onder andere Instagram. Veel leesplezier!

Voordat ik op reis ga, doe ik research naar de plaats van bestemming. Ik kijk naar de kleuren, sfeer en stijl. Hier pas ik dan ook mijn outfits op aan. Bij mij gaat het zo ver, dat als ik de kleur niet in mijn kledingkast heb ik opzoek ga in de stad en niet wegga totdat ik iets heb gevonden. Ik geef jullie een voorbeeld:

Vorig jaar zomer ging ik met Celeste naar Barcelona en hebben wij de cactustuin bezocht. De naam verklapt het eigenlijk al, een tuin bestaat uit groen. Daar kwam deze outfit uit:

IMG_4223.jpg

IMG_4227.jpg

Je ziet toch dat ik één ben geworden met de cactussen? Ten eerste vind ik het leuk om verschillende outfits te creëren, maar ten tweede is de foto toch veel meer ‘af‘?

Laatst ben ik op citytrip geweest naar Venetië en heb ik natuurlijk hetzelfde gedaan. Ik heb op Instagram naar fashionbloggers gezocht die ook in Ventië zijn geweest en daar heb ik gekeken naar de verschillende kleuren, sfeer en stijl van deze stad. Wat opvalt aan Venetië, is de mooie turquoise kleur van het water. Daar kwamen deze outfits uit:

B8EFBC81-CADC-434D-A9B3-A37BCA3A84FB

IMG_7311

De bloemetjesprint op dit schattige blousje sluit aan bij de romantische sfeer en stijl van Venetië. Ja ja, ik heb er allemaal over nagedacht!

Daarnaast bestaat Venetië vooral uit warme tinten. Zie deze foto van Google:

venetie-cannaregio
Bron: (Wandelingen.info, 2018)

Er zijn voornamelijk oranje– en bruintinten te zien. Daar kwam deze outfit uit:

IMG_7627.jpg

IMG_7626.jpg

In juni van dit jaar vertrek ik naar New York en daarna naar Miami. Je snapt wel dat ik nu al aan het brainstormen ben en outfits heb verzameld….. Welke outfits dat gaan worden, kan je dan natuurlijk allemaal vinden op mijn Instagram! Als je me nog niet volgt, dit is een link naar mijn account: louiselutkes.

Dit is de reden waarom ik een inloopkast heb en ik altijd een volle koffer meesleep. Dit is echt een hobby van mij geworden en gelukkig heb ik een moeder die het net zo leuk vind als ik! Samen gaan we op pad opzoek naar de leukste hotspots en kunnen wij uren slenteren door de stad, zoekende naar de beste outfits en accessoires. Zij is doorgaans 99% van mijn foto’s de fotograaf. Thnx mom!

Ik hoop dat jullie hier inspiratie uit kunnen halen! Tip: zelf haal ik veel inspiratie uit Instagram en Pinterest.

img_0066

 

 

 

Een gedachte over “Blog 113★ – dit zijn de beste outfits #1

  1. Pingback: Blog 126★ – bonjour Paris! – LikeLouise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s