Blog 108★ – sugar bears

Hi allemaal. Mijn nep haar is eruit, helaas! We waren aan het twijfelen of dit nep haar ook invloed heeft gehad op mijn eczeem explosie. Die lange lokken hangen toch maar langs mijn lichaam, voornamelijk langs mijn armen. Vaak zie je als mensen allergisch zijn voor nep haar, zij geen effect merken op de hoofdhuid maar op het lichaam. Ik wil absoluut niet dat mijn eczeem in deze mate ooit nog terug komt, dus ik wil alle mogelijke triggers vermijden.

Het was mijn keus om een quiqweave te nemen en ook mijn keus om het weer eruit te halen. Ik wil alle mogelijke triggers vermijden zover ik kan. Ik kan bijvoorbeeld moeilijk niet meer naar buiten gaan, omdat ik allergisch ben voor (boom)pollen. Daar kan ik niet omheen!

Mijn haar is gelukkig niet afgebroken van de quickweave. Ik ben geen kaal kippie! Mijn haar voelt natuurlijk dunner nu, maar dat is logisch als je kijkt naar die bos die ik had. Ik ben donderdag lekker naar de kapper geweest en heb er een stuk af laten knippen en op laten frissen. Happy new hair, again!

Een tijdje geleden, toen ik mijn quiqweave nog had, ben ik begonnen met het slikken van Sugar Bears. Dit zijn lekkere snoepjes, die je twee keer per dag moet nemen. In 1 pot zitten 60 Sugar Bears. De snoepjes bevatten diverse essentiële vitaminen, aangevuld met ingrediënten die goed zijn voor het haar. Leuk weetje: ze zijn veganistisch en glutenvrij!

Ik slik de Sugar Bears nog niet erg lang, maar ik heb toch het gevoel dat deze vitaminen ervoor hebben gezorgd dat mijn haar niet is afgebroken. Het werd mij aangeraden om minimaal 3 maanden de beertjes de slikken, dus ik heb nog even te gaan!

fullsizeoutput_1fc5.jpeg

Ik heb de Sugar Bears bij Kapsalon Linda’s Look besteld, voor één pot betaal je €32,95 (Linda heeft nu een actie, 3 potten voor €88,95)!

Wie van jullie slikken nog meer Sugar Bears? Merken jullie al verschil? Laat het me even weten in een reactie hieronder!

img_0066

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s