Blog 96★- eigen sieradenlijn!

Hi allemaal! Leuk nieuwtje, sinds oktober 2017 ben ik samen met mijn moeder een sieradenlijn gestart: Bilou Sieraden. Ik heb mijn eigen bedrijf!!

Mijn moeder en ik hebben mega veel ideeën, wij zijn altijd creatief bezig. Ik was opzoek naar een 925 sterling zilveren ring oftewel een ring van echt zilver (ik heb geen zin om alles af te doen met douchen iedere keer) en ik wilde een groot formaat, lekker opvallend. Niks kunnen vinden op internet wat mijn smaak was, dus dan gaan we zelf maar iets ontwerpen! Waarom niet? Dagenlang met mijn moeder zitten brainstormen en toen hadden wij het gevonden. Het was eigenlijk gelijk al een succes! Toen ik op mijn werk mijn eerste zelfgemaakte ring omhad, vroegen meerdere vrouwen aan mij: ”Wat een mooie ring, van welk merk is die?”

De ring is van…….

IMG_6577 kopie
Bianca & Louise

Na al die positieve reacties en bestellingen heb ik de webshop opgezet. Uren naar het computerscherm zitten staren, maar het moest en zal me lukken. Daarna zijn we naar de KVK geweest.

IMG_0059.JPG
Bilou Sieraden is officieel een bedrijf en dat betekend: ik ben een ondernemer!

Een eigen sieradenlijn opzetten is niet alleen een webshop starten en een hoeveelheid sieraden maken. Hier komt véél meer bij kijken. Een boekhouder? Gelukkig kan Mitchell dat voor mij doen! Hoe ga ik het inpakken? De bestelling moet er natuurlijk wel als een echt cadeautje uitzien, naar mijn gevoel is dat goed gelukt. Visitekaartjes? Dan heb je ook een logo nodig, die heb ik naast de webshop ook zelf ontworpen.

Al met al is het een hele hoop werk, maar al die uren zijn het zeker waard! Ik ben trots op Bilou en maak alle sieraden vol passie en plezier. Hier een paar exemplaren om je een idee te geven hoe de collectie van Bilou Sieraden eruit ziet:

IMG_0358.JPG
”Take me anywhere” ring
IMG_0586.jpg
Setje ”Sparkle every day”
IMG_1291.jpg
”Grey Marble” speciaal voor iemand ontworpen, nu standaard in de collectie!

Heb je een droom? Waar een wil is is een weg. Maak een goed (ondernemings)plan en daarna valt alles zelf op zijn plek.

Deze linkt brengt je naar de webshop van Bilou: www.bilousieraden.nl

img_0066

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s