Blog 90★ – ik heb gewonnen!!!

Hi! Ik heb een grappig verhaal voor jullie, wat gisteren is gebeurd. Waar het eigenlijk op neer komt: IK GA NAAR VENETIË!

Ik wil meer zien van de wereld! Ik wil leuke stadjes bezoeken, naar plekken gaan waar ik nog nooit ben geweest. Hoe kan je dat realiseren? Met de app Vakantieveilingen (anders is het niet te betalen natuurlijk dat snap jij ook wel).

Al een langere tijd heb ik het erover met mijn moeder dat ik heel graag naar Venetië wil gaan. Venetië is één van de best bezochte steden van Italië! 

venetie
Bron: Google

Toevallig toen ik aan het scrollen was op Vakantieveilingen, zag ik een 3-daagse reis naar Venetië voorbij komen. OMG! Ik had weleens gehoord dat je de laatste seconde(s) pas moet bieden, omdat iedereen als een bezetene dan de hoogste bieder probeert te zijn. Ik dacht ik ga het gewoon proberen, eens moet de eerste keer zijn. Maar helaas! Ik had nog 4 seconden tot de veilig was afgelopen en ik was niet ingelogd. Mijn bieding kwam niet door (maar ik zag dat ik ook vér overboden was). Volgende keer beter! Toch?

Een aantal uur later zag ik weer een 3-daagse reis naar Venetië voorbij komen. Ik zat in de woonkamer op de bank en ik zei tegen mijn ouders: ”Let op, zo moet het!” Dit keer was ik wel ingelogd en was ik de hoogste bieder. WAT? Ik heb de reis naar Venetië gewonnen (naja gewonnen is overdreven, want ik moet de reis gewoon betalen). Ik werd knalrood, want ik had niet gedacht dat ik hem daadwerkelijk zou winnen. Toen ik zei dat ik de reis naar Venetië had gewonnen moesten mijn ouders beide lachen. ”Hi mam, ga je mee?”

IMG_4332.JPG
Dreaming about Venetië

Let me know

Pas in maart staat Venetië op de planning, maar nu ben ik benieuwd of iemand van jullie weleens in Venetië is geweest. Wat zijn de hotspots en waar kan je goed dineren? Zijn de Italianen net als de Spanjaarden ook bekend met glutenvrij? Ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen!

img_0066

Een gedachte over “Blog 90★ – ik heb gewonnen!!!

  1. Pingback: Blog 111 – citytrip Venetië – LikeLouise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s