Blog 89★ – Rosies

Ik ben gek op cornflakes! En daarom heb ik kennis gemaakt met de producten van Rosies. Lees snel verder voor mijn review.

Ik heb 3 verschillende producten mogen uitproberen van Rosies. Ik heb ze zelf uitgekozen op hun website: http://www.rosiesfood.com/products

1) Porridge Oats Apple

= Glutenvrije haver. Ik ben sinds jongs af aan fan van pap (ik eet het niet alleen in de ochtend, maar ook soms ’s middags of ’s avonds laat). Deze haver heeft een lichte appelsmaak, waardoor het niet zo ‘saai’ is. Als ik trek heb in een warm ontbijt, kies ik voor de Porridge Oats Apple. Ik ben fan!

fullsizeoutput_d12.jpeg

fullsizeoutput_d10.jpeg

2) Organic/Bio Flakes & Fruit

Dit was mijn ontbijt voor vandaag! Ik vind de flakes iets te droog om alleen met yoghurt te eten. Ik doe er 2 eetlepels honing bij, om er toch wat smaak aan toe te voegen. Maar dit is voor mij een prima ontbijt.

IMG_4973.JPG

fullsizeoutput_d0f.jpeg

3) Crunchy muesli

Ik heb het lekkerste voor het laatst bewaard! Deze muesli is zonder twijfel mijn favoriet. Ik combineer het met magere yoghurt of met vanille vla. Deze muesli is ook nog een heel goed tussendoortje. Ik neem vaak een handje mee voor onderweg, echt top!

fullsizeoutput_d11.jpeg

fullsizeoutput_d14.jpeg

Ik wil nog even zeggen dat Rosies ook nog een lijn speciaal voor kinderen heeft: Little Rosies. En dat zij verschillende soorten bloem hebben wat je in de blender zou kunnen doen: Shake Awake.

Bedankt RosiesFood!

img_0066

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s