Blog 87★ – mijn favorieten

Ik ken als geen ander de verschillen in smaak tussen glutenvrije en niet glutenvrije producten, omdat ik 19 jaar lang wel gluten heb gegeten en nu ongeveer 1,5 jaar glutenvrij. Ik ga jullie mijn favorieten vertellen van voor mijn glutenvrije dieet en mijn favorieten erna. Veel leesplezier!

In het begin was het vooral zoeken naar wat mag ik wel en wat mag ik niet eten. Mijn moeder en ik deden veel langer over het doen van boodschappen dan voorheen. Nu we eenmaal weten wat ik mag (ik eet nu hele andere dingen), kan ik weer een lijstje van favorieten opstellen. Soms moet ik nog even spieken op de achterkant……

Schermafbeelding 2017-07-30 om 19.10.14.png

Wat zijn jouw favorieten betreft deze categorieën? 

img_0066

2 gedachten over “Blog 87★ – mijn favorieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s