Blog 86★ – happy new hair!

Ik ben gisteren naar Jennifer Hoeve geweest in Oostzaan en heb voor de eerste keer een Quiqweave laten zetten in mijn haar! Ik ben er super blij mee.

Deze blog heeft niets met mijn allergieën te maken, maar ik vind het gewoon leuk om dit met jullie te delen! Even iets anders weet je wel.

Ik wilde dit al erg lang en heb ein-de-lijk de stap gezet, een (neppe) volle bos met haar. Ik ben naar Jennifer Hoeve geweest, misschien heb je al weleens van haar gehoord. Via RTL Boulevard, Josh V of andere Bn’ers. Naar mijn mening heeft zij de mooiste kwaliteit haar, wat ik erg belangrijk vind.

Ik heb gekozen voor een Quiqweave, ze zijn meerdere malen te gebruiken en blijven gemiddeld zes weken zitten. Met de QuiQweave haarbanen kan je haar snel mooier, voller en langer worden gemaakt. Bovendien kun je heel makkelijk kleurschakeringen realiseren (ik heb 4 kleuren blond in mijn haar).

Voordelen van de Quiqweave:

  • Meerdere banen weave per kabel voor super vol haar
  • Levendig haar dankzij de eindeloos te variëren kleurschakeringen
  • Je ziet of voelt de weave niet zitten
  • Zeer plat in te zetten waardoor het echt onzichtbaar is
  • Kan in twee uur worden uitgehaald

Op de website van Jennifer: https://www.jenniferhoeve.nl/product/quiqweave kan je zelf berekenen wat het kost met jouw wensen.

Ik ben FAN!

Voor:

Na:

 

Naast de Quiqweave, kan je bij Jennifer ook terecht voor een Hairpiece, Lace-Wig, V-Part, B-part, C-part en haarwerken. Als je aan het twijfelen bent voor nep haar, zal ik zeker eens een kijkje nemen op de website. Ook op haar Instagram kan je hun werk bekijken. Als je er meer over wilt weten, stuur me gerust een berichtje!

Er bestaan zoveel leuke dingen voor de mens!

img_0066

P.S. Er komt morgen een vlog online over mijn haar!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s