Blog 84★ – terugblik vakantie Gran Canaria

Ola! Ik ben sinds donderdagochtend weer terug in Nederland na een fantastische 8-daagse vakantie met Mitchell. Zoals jullie weten ben ik naar Gran Canaria geweest, dit is de eerste keer dat ik de Canarische Eilanden heb bezocht!

Ik had het gevoel dat we heel ver van huis waren (er waren daar zelfs kamelen, helaas heb ik ze niet gezien). We lagen tenslotte in de buurt van Afrika! Dat was al een hele ervaring op zich.

Schermafbeelding-2016-06-21-om-12.44.37.png

Al met al hebben we een hele leuke vakantie gehad. Hier aan aantal foto’s voor degenen die daar benieuwd naar zijn, anders kan je doorscrollen tot onder de foto’s!

IMG_3006IMG_3022

IMG_3047
Het hotel in miniatuur!
IMG_3227
Eindelijk een foto samen!

Het was iedere dag heerlijk weer, geen enkel wolkje gezien aan de lucht! Het hotel was nog mooier dan we hadden gedacht en gelukkig is het goed gegaan met eten. Ik heb voordat ik op vakantie ging wel een aantal voorbereidingen getroffen, ik heb namelijk wat eigen producten meegenomen:

  • Eén heel brood
  • Cruesli
  • Crackers
  • Koekjes
  • Chocolade (om de snacken op de kamer!)

Schermafbeelding 2017-07-15 om 12.51.57

Ik was blij dat ik dit had meegenomen, omdat ik ’s ochtends voornamelijk mijn eigen brood en cruesli heb gegeten en daarnaast wat fruit en soms yoghurt. Tijdens het diner (buffet) was er genoeg vlees, salade, patat en rijst. Dat mocht ik allemaal eten. En als ik toch twijfelde over een gerecht, kon ik aan de chef vragen of het glutenvrij was. Zij waren goed op de hoogte van allergieën.

Bovenop de producten in mijn koffer heb ik de verklaring van de huisarts neergelegd dat ik een speciaal dieet volg, voor als mijn koffer opengemaakt zou worden en zouden denken dat ik de halve Albert Heijn mee smokkel.

IMG_3055.jpg

Als ik terugblik op de vakantie, hebben wij het heel leuk samen gehad! Wij zijn verbleven in het hotel Lopesan Costa Meloneras ****. Bij Zoover krijgt het hotel een 9,1! Daar ben ik het volledig mee eens.

P.S. Op mijn YouTube kanaal staat de eerste vakantie vlog al online en vandaag komt de tweede!

img_0066

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s