Blog 83★ – het geheim achter mijn slanke taille

Hoe kan het dat mijn taille altijd slank blijft terwijl ik soms (helaas) een kilootje aankom. Ik was aan het nadenken en ineens *pling*💡 wist ik het. Lees snel verder als je er benieuwd naar bent….

Laatst was ik op het strand en vroeg een vriendinnetje aan mij: ”Lo, hoe blijft jouw taille zo mooi dun?” Vanaf dat moment ben ik gaan nadenken.

Je genen bepalen voor een groot deel de bouw van je lichaam. Dat is algemeen bekend toch? We kunnen dus stellen dat ik een keer de goede genen heb geërfd en niet de slechte, zoals allergieën, eczeem en grote hoeveelheid jeuk. Ik heb iets om trots op te zijn. Yeah, it feels good baby. 

dna

Toch denk ik, naja ik ben tot de conclusie gekomen, dat één van mijn allergieën ook goed uitpakt voor mij. Een geluk bij een ongeluk kan je wel zeggen. Namelijk…….. HOOIKOORTS! Veel van jullie die mij goed kennen en mij een langere tijd hebben meegemaakt weten dat ik een chronische verkoudheid te voortduren heb gehad. Ik gok dat deze verkoudheid 1,5 tot 2 jaar heeft geduurd. Iedere dag was ik wel aan het sniffen. Juni is voor mij de meest verschrikkelijke hooikoorts maand (helaas rond mijn verjaardag). Tot de dag van vandaag neem ik mijn WC rol overal mee naar toe (in mijn tas hè).

hooikoorts.png

Maar wat heeft hooikoorts dan toch met mijn taille te maken? Ik heb geconcludeerd:

Doordat ik zo vaak nies, snuit, snif, noem het maar op, span ik iedere keer mijn buikspieren aan. Dit doe ik wel tientallen keren per dag. Hoe krijg je een slanke taille? TRAINEN! Hoe doe ik dat? ONBEWUST!

Ik denk dat dit de sleutel is tot succes voor mijn slanke taille. Heb je geen hooikoorts? Dat is pech, dan moet je toch iets harder trainen in de sportschool. Succes!

 

situps-cartoon

img_0066

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s