Blog 78★ – nom nom nom

Hey you! Vandaag heb ik een leuke tag voor jullie: Something about food tag. Deze tag heb ik overgenomen van de blogger Teddlicious. Veel leesplezier en doe anders gewoon lekker mee!

Als je iedere dag nog maar een soort gerecht als avondeten zou mogen eten, wat zou dat dan zijn? 

Daar hoef ik niet lang over na te denken, Gado Gado! Omdat dit een heerlijk Indisch gerecht is met allerlei verschillende groentes (voor iedereen die dit in hun leven nog niet heeft gegeten een dikke aanrader) en de heerlijke glutenvrije saus kan niet ontbreken!

Welk drankje bestel jij altijd in een restaurant? 

Ik bestel vaak in een restaurant ice tea sparkle, in de bioscoop bestel ik ice tea peach en bij de benzinepomp of in de Albert Heijn haal ik ice tea green of ice tea lychee. Je kan wel zeggen dat ik een echte ice tea fan ben toch?

Wat was vroeger je lievelingseten?

Macaroni met extra veel geraspte kaas, *kwijl*.

Wat is het laatste dat je hebt gegeten of hebt gedronken?

Het laatste wat ik heb gegeten is kip met sperzieboontjes en zilvervliesrijst en het laatste wat ik heb gedronken is een pakje Capri-Sun.

Als jij mag kiezen waar je uiteten wil, waar ga je dan naartoe? 

Shabu Shabu in Den Haag en ik eet geen sushi (alleen komkommer en omelet sushi, volgens Mitchell is dat geen sushi). Nu jij, dan ik. Háhá!

Wat lust je écht niet? 

Tot verbazing van veel mensen… Ik lus écht geen zalm. Ik zie vaak andere ervan genieten en ik probeer het regelmatig weer in de hoop dat ik het dan ineens wel lekker vind. Maar helaas, die dag is nog niet aangebroken.

Om welk gerecht sta jij bekend? 

Om welk gerecht? Hmm.. Ik denk het halen van toko: nasi met loempia’s en kippenpootjes.

Chips of chocolade? 

Dat vind ik een moeilijke keuze! Ik vind het allebei yummy. Als ik toch moet kiezen ga ik voor chocolade. McFlurry M&M, chocolade pinda’s/rozijnen, ga maar door…..

IMG_3816

Wat eet jij het liefst in de bioscoop? 

Zoute popcorn met ice tea peach. Het grappige is dat ik alleen in de bioscoop ice tea peach drink en nergens anders. Dit is zolang ik me kan herinneren de combinatie en ik wil daar niet graag vanaf wijken.

Wat lustte je vroeger nooit, maar nu wel? En hoe komt dat? 

Erwtensoep en spruitjes. Ik denk dat je vroeger als kind al misselijk werd van de groene kleur op je bord. Maar de zelfgemaakte erwtensoep van oma, daar kan je me nu wakker voor maken!

Vis of vlees? 

Vlees! Ik houd niet van vis. Ik word al misselijk van de geur. Soms probeer ik het wel te eten, alleen maar omdat je lichaam daar behoefte aan heeft. Diep respect voor vegetariërs! 

Welke dingen zou je nog willen ‘leren’ eten of drinken? 

Ik zou graag olijven willen leren eten. Ten eerste omdat het erg gezond is en ten tweede omdat het er chique uitziet (whaha).

Wat eet jij het liefst als ontbijt?

Ik ben niet iemand die elke dag hetzelfde eet. Ik heb elke dag trek in iets anders! Benieuwd naar mijn ontbijt variaties? Klik hier.

Als je moest kiezen: alleen nog maar voorgerechten of hoofdgerechten eten? 

Dan alleen maar voorgerechten. Allemaal verschillende kleine porties, daar houd ik van!

Je staat voor het snoepschap in de supermarkt. Welk snoepje kies je uit? 

Dan ga ik voor snoeppapier! Het heeft totaal geen smaak, maar toch is het lekker. Dit is helaas niet vaak in de supermarkt te vinden, du als dat er niet is ga ik voor drop.

IMG_0459

img_0066

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s