Blog 75★ – Welshstone Bakery

Zoals ik eerder schreef, heb ik een afspraak gemaakt bij de huisarts en hem het een en ander verteld over mijn gesprek met de diëtiste. Ik heb een verwijsbrief gekregen voor de MDL-arts, ik krijg nog bericht wanneer ik word verwacht in het Reinier de Graaf. Je hoeft tegenwoordig niet zelf meer te bellen voor een afspraak, dit wordt digitaal voor je gedaan. Handig! Maar toen ik die dag samen met mijn moeder naar de huisarts ging, kwamen wij langs een heerlijke bakkerij: Welshstone Bakery.

Welshtone Bakery bevindt zich op de Westduinweg 193, 2583 AA Den Haag. Dit tentje zit pal naast mijn huisarts en is mij nog niet eerder opgevallen. Logisch, want ik kom (gelukkig) niet vaak bij de huisarts. Maar deze bakkerij verkoopt alleen maar glutenvrije producten! Naast glutenvrije producten kan je hier ook terecht voor lactose intolerantie of noten allergie. Alle producten worden uitsluitend met verse ingrediënten bereid.

image2.JPG
Allemaal lekkere dingen!

Toen ik naar binnenliep, viel mijn oog direct op de appeltaart in de vitrine. Toen zij mij vertelde dat de appeltaart glutenvrij was, liep het water al in mijn mond. Ik heb natuurlijk een lekker stukje geproefd, heer-lijk! Het was zeker 1,5 jaar geleden dat ik voor het laatst appeltaart had gegeten.

Naast lekkere taartjes, koeken en muffins verkopen ze vele soorten brood, eierkoeken en krentenbollen. Er ging een nieuwe wereld voor me open!

image1 2.JPG

Ik heb van alles ingeslagen. Het smaakt allemaal erg lekker. En nog een pluspunt, het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!

Dus als je in de buurt bent van Scheveningen of hier graag een bezoekje wilt brengen (je kan er ook gezellig een kopje koffie drinken), Welshstone Bakery is een aanrader!

Haha je weet wel waar ik nu veel te vinden ben, naast De Tuinen ook in deze bakkerij…..

img_0066

Let op: Welshtone Bakery is verplaatst naar Frederik Hendriklaan 164, 2582 BJ Den Haag!

2 gedachten over “Blog 75★ – Welshstone Bakery

  1. Pingback: Blog 76★- injectie in mijn bil?? – LikeLouise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s