Blog 69★ – ik heb jullie hulp nodig!

Hoi iedereen, de winter is nog ineens begonnen en ik zit al te zoeken naar vakanties voor de zomervakantie. Ik stuitte op Gran Canaria en dat lijkt me een goede optie. Maar hiervoor heb ik jullie hulp nodig!

Wij zitten nog te twijfelen om een all inclusieve arrangement te nemen of een halfpension. Ik wilde vragen of jullie weten hoe het in Gran Canaria is met glutenvrij eten. Ik ben er nog nooit eerder geweest, maar misschien jullie wel!

Eten is natuurlijk erg belangrijk op vakantie (naast de zon) en ik wil daar niet voor een dilemma komen te staan.

Kan jij hier iets meer over vertellen, laat het dan weten in de reacties of stuur een mailtje naar het volgende e-mailadres: contact@likelouise.com

Thanks!

fullsizerender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s