Blog 67★ – Dr. Baumann

Hi allemaal! Op aanrader van mijn stagebegeleidster heb ik mij verdiept in de producten van Dr. Baumann. Het kwam op mij over, dat Dr. Baumann geen allergenen gebruikt in de productielijn. Dit klonk té mooi om waard te zijn!

Dr. Baumann is natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze wordt bereikt door een selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken.

drbuamann.jpg

Deze lijn is geschikt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn producten voor elk huidtype: de gezonde en normale huid, de droge en zeer droge huid, de vette en zeer vette huid, de gemengde huid, de schilferige huid, de gevoelige en zeer gevoelige huid, de huid met onstekingen, de jonge huid, de rijpe huid, de huid met allergieën, de donkere en lichte huid, de huid met kloven, enzovoort.

Een vriendin van mijn moeder is langs geweest bij een verkooppunt in de buurt en heeft voor mij wat testertjes gescoord. Ik heb 2 testertjes gekregen die ik kan gebruiken als dagcrème. Daarvan heb ik er vanochtend 1 van gebruikt en tot nu toe heb ik geen last. Tijdens het aanbrengen heb ik ook geen prikkeling of irritatie gevoeld in mijn gezicht, gelukkig!

Ik kijk even aan hoe dit me bevalt en kan ik meer producten gaan aanschaffen. Buiten huidverzorging heeft Dr. Baumann ook make-up in het assortiment! Op dit moment gebruik ik make-up van MAC cosmetics, wat over het algemeen ook goed gaat. Helaas zit er in deze make-up toch een aantal stoffen waar ik eigenlijk niet tegen kan, dus ik zou graag iets anders achter de hand hebben. mac-cosmetics-makeup

 

Ik laat het jullie weten!

Zijn sommige van jullie toevallig bekend met de producten van Dr. Baumann?

 

fullsizerender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s