Blog 66★ – reactie op het weer?

Hoi iedereen. Ik hoop dat jullie een goed weekend hebben gehad. Ik was deze week echt aan weekend toe! Sinds de herfstperiode merk ik een opmerkelijk grote verandering van mijn huid.

Dat ik de hele dag door jeuk heb en vaak krabbel ben ik gewend, maar de laatste tijd begint de jeuk te verergeren. Ik heb op meer plekken jeuk dan normaal. Het zit in mijn kop! Nu ook bijvoorbeeld op mijn borst en rug, terwijl ik daar nooit eerder last van had.

FullSizeRender 2.jpg
Foto: borst onder de uitslag
Ik kan mijn vinger er niet opleggen waar de irritatie vandaan komt. Toen ik ging terugdenken, is de jeuk verergert sinds ik warmere kleding uit te kast heb getrokken. Sinds ik door de herfstperiode dikke truien draag, heb ik meer plekjes. Maar ik draag geen kleding waar wol in zit, want daar ben ik allergisch voor. Heb ik misschien verkeerde dingen gegeten? Andere cosmetica producten gebruikt? Eigenlijk niet!

Ik word er gek van, omdat het mijn dag beïnvloed. Zelfs Mitchell wordt gek van het krabben van mij, want ik kan niet zelf bij mijn rug! 


Mijn moeder denkt dat het te maken kan hebben met het weer. De huid kan reageren op de verandering van het seizoen. Ik hoop ieder geval dat het snel verdwijnt!

fullsizerender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s