Blog 64★ – Tri Tunggal

Hoi iedereen! Gisteren ben ik uiteten geweest bij Tri Tunggal samen met Mitchell. Een kennis van mij vertelde dat ze daar glutenvrij indonesisch serveren. 99% van het menu is glutenvrij! Dat moesten wij natuurlijk even gaan uittesten.

Schermafbeelding 2016-10-30 om 13.15.12.png

Tri Tunggal zit op het Noordeinde in Den Haag. De eigenaar Jan heeft voorheen gewerkt bij het bekende indonesische restaurant Sarinah, maar is in 2011 voor zichzelf begonnen.

Sinds mijn glutenallergie was het niet meer mogelijk om indonesisch te eten, omdat vrijwel alle gerechten besmet zijn met gluten. Dat vond ik erg jammer, omdat mijn schoonfamilie dit graag eet.

Maar gelukkig kwam ik erachter via een kennis dat dit restaurant de gerechten met glutenvrije producten klaarmaakt. Zij gebruiken glutenvrije ketjap, pindasaus en kruiden.

image1 2_Fotor.jpg
De meest uitgebreide rijsttafel

Natuurlijk kan niet alles glutenvrij, zoals bami of kroepoek. Maar dat is ook het enige! Ik heb genoten van de heerlijke nasi en saté.

Jan neemt allergieën erg serieus en hield de keuken goed voor mij in de gaten. Ze mochten geen gebakken uitjes gebruiken, anders kregen ze op hun kop!

Schermafbeelding 2016-10-30 om 13.16.43.png

Soms was het wel even pittig……

Mitchell proefde géén verschil met de reguliere indonesische gerechten waarbij ze wel gluten gebruiken! Dat is mooi, want dan kan ik voortaan gewoon mee hihi.

Kortom: het was erg lekker en voor mensen met coeliakie een aanrader! (De volgende ochtend had ik geen buikpijn)

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s