Blog 56★ – I love sleep tag

Hoi iedereen! Om gelijk met de deur in huis te vallen: ik heb alweer meer dan de 15.000 hits behaald op mijn website, joehoe! En dat in zo’n korte tijd. Bedankt iedereen voor het lezen van mijn blogs, ik vind het nog steeds hartstikke leuk om te doen. Ik krijg ook steeds meer berichtjes van mensen over de inspiratie die ik geef en dat vind ik wel het grootste compliment die je als blogger kunt krijgen! Dus een dikke knuffel aan jullie! ♡ Omdat ik meer volgelingen erbij heb gekregen, vond ik het een leuk idee om weer een tag voor jullie in de vullen. En dat is de I love sleep TAG geworden. Veel leesplezier!

lovesleep1. Hoe laat ga je meestal naar bed?

Ik ga meestal rond 22:00 naar bed, maar het liefst nog eerder! Ik vind het heerlijk om vroeg naar bed te gaan. Ik lag een keer in bed TV te kijken en voelde dat ik moe begon te worden. Toen ik op de klok keek was het 19:15, dat was dan nog nét iets te vroeg.

2. Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Ik kijk altijd naar iets leuks op TV om mijn gedachten te verzetten voor het slapen gaan. Vroeger deed ik dat altijd na een horrorfilm, zelfs het kijken naar reclames deed me goed en was ik minder bang. Ik heb dat er altijd ingehouden. Wie herkent dit ook..?

3. Wat doe je als je niet kunt slapen?

Als ik echt niet kan slapen (komt bijna nooit voor) ga ik vlogs kijken op YouTube van Monica Geuze of Manon Tilstra bijvoorbeeld, totdat ik uiteindelijk moe word en in slaap val.

33620133-beautiful-young-woman-sleeping-in-fetal-position-on-white-bed-stock-photo 4. Wat is je favoriete slaaphouding?

Foetushouding. Ergens diep van binnen ben ik nog een kleine baby.  

5. Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Eigenlijk voor niks, omdat mijn slaap mij kostbaar is en ik het hard nodig heb. Maar als ik echt iets zou moeten kiezen, zou het een caramel macchiato van de Starbucks zijn.

6. Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends?

Ligt eraan hoelaat ik naar school moet, maar meestal rond 7:15.

7. Snoozen of direct opstaan?

Direct opstaan, want het is weer een nieuwe dag! Nieuwe dag, nieuwe kansen! 

8. Slaap je uit in het weekend?

Nope. Ik ben niet echt een uitslaper, dat vind ik zonde van mijn tijd. Zelfs niet als ik opstap ben geweest, dan ben ik ook rond 9:30 – 10:00 wakker. Ik neem dan liever in de middag een powernap. 

9. Welke rare dingen doe je in je slaap?

Het enige wat ik me kan bedenken is dat ik als ik heel soms ’s nachts wakker word, een nat kussen aantref omdat ik weleens kan kwijlen. HAHA. Verder zegt Mitchell dat ik altijd heel ‘vredig’ slaap.

10. Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Too much! En ook te veel knuffels…..

11. Wat heb je aan in bed?

Een pyjama natuurlijk! Ik draag vaak pyjama’s van de Primark en het liefst met Disney figuren erop. 

12. Slaap je met sokken aan?

NEE! Vreselijk. En wat is het nut eigenlijk, je raakt ze toch kwijt in bed?

her_side_bedding13. Hoe groot is jouw bed?

Groot genoeg voor mij en Mitchell past er ook nog net bij.

14. Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

Mijn telefoon checken! Even me berichten beantwoorden, het weer bekijken en me statistieken op WordPress bestuderen. Daarna kan ik opstaan.

15. Droom je elke nacht?

Ja zeker. Ik heb altijd het gevoel dat ik meer droom dan de gemiddelde Nederlander. Het is vaak voorgekomen dat ik dacht dat een droom werkelijkheid was. ”Wij hadden toch afgesproken vandaag?” ”Nee?” ”Oh, never mind.”

16. Welke droom of nachtmerrie kun je goed herinneren?

Ik droom zoveel, dat ik het de volgende dag alweer vergeten ben. Maar ik heb heel vaak dromen die terug komen, gelukkig zijn dat geen nachtmerries. Ik ga niet vertellen welke dat zijn, want misschien komen ze dan wel uit! Sssst!

♥ Liefs, Louise

Een gedachte over “Blog 56★ – I love sleep tag

  1. Pingback: TAG – three things – LikeLouise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s