Blog 55★ – microdermabrasie

Hi iedereen! Leuk je weer te zien op mijn blog. Wat was het toch warm afgelopen week, een tropische hittegolf was ons land binnengevallen. Ik heb niet veel in de zon gelegen, want ik heb van de week een microdermabrasie behandeling gehad.

Mijn tante werkt als cosmetisch specialiste bij Clinic 28 in Den Haag. Clinic 28 is specialist op het gebied van cosmetische geneeskunde. Hier kun je ook terecht voor injectables, botox, hyaluronzuur, sculptra, radiesse, plastische chirurgie, afslankprogramma’s en huidverbetering.

numkmer1

Ik heb een best grove huid maar daarentegen ook weer een gevoelige huid. Vandaar dat ik mijn huid altijd goed verzorg en regelmatig een gezichtsbehandeling neem. Dat vind ik belangrijk, omdat mijn huid dan grondig gereinigd wordt, de conditie van mijn huid verbetert en het natuurlijk lekker als ontspannend is!

nummer3.jpg

Dit keer heb ik gekozen voor een microdermabrasie behandeling. Hiermee worden de dode huidcellen van de huid afgeslepen. Hierbij worden ook mijn hals en borst meegenomen. Klinkt pijnlijk, maar dat vind ik totaal niet! Microdermabrasie stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken en de productie van elastieke en collageen te verhogen. Deze behandeling zorgt voor huidverbetering voor elke leeftijd en huidtype. Na de behandeling zie je er gelijk frisser uit, de grove poriën verminderen en zelfs oppervlakkige (acne) littekens kunnen worden verminderd.

nummer4
Na de behandeling een maskertje op

nummer6.jpg

Ik heb soms het gevoel doordat ik (bijna) alleen producten op natuurlijke basis gebruik, mijn huid wat te kort komt. Ik weet dat het niet zo is, maar daarom vind ik het prettig om mijn huid extra goed onder handen te laten nemen.

Ik ben weer blij en voel me als nieuw! Thnx Ties!!

Wil je eens een kijkje nemen op de website van Clinic 28? Hierbij de link: http://clinic28.nl

♥ Liefs, Louise

In mijn vlog van aanstaande zondag vertel ik meer over mijn behandeling. Houd mijn YouTube kanaal in de gaten!

 

 

Een gedachte over “Blog 55★ – microdermabrasie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s