Blog 53★ – gras rollen

Hi allemaal! Vandaag heb ik weer een persoonlijk verhaaltje voor jullie. Ik heb afgelopen tijd weer wat meegemaakt. En dat heeft allemaal te maken met: gras rollen.

Zoals sommige van jullie misschien wel weten, volg ik op dit moment een minor op school: leefstijlcoach. Dat betekent dat ik 3 mensen ga coachen in het veranderen van hun leefstijl. Dat kan zijn: gezonder willen eten, meer willen bewegen, leren ontspannen en ga zo maar door. Het is een hartstikke leuke minor, want je bent lekker in de weer en minder met je hoofd in de boeken.

Bij deze minor hoorde een bootcamp. Ja, ik heb daar echt aan meegedaan. We moesten met de klas om 9:00 verzamelen op school, dus ik kwam net wakker op school aan. Nog een beetje suf tot mijn verbazing. Maar tot mijn spijt was ik vergeten een anti-allergie pilletje in te nemen. SHIT, dat is het eerste wat ik dacht. Want de bootcamp vind plaats in het Zuiderpark! (Omringd door bomen weet je wel en heel erg veel gras.)

We moeten misschien wat squads uitvoeren en een rondje rennen, praatte ik mezelf in. Maar daar had ik het totaal mis. De bootcamp was intensief, maar leuk. Alleen er was veel contact met de grond, oftewel met het gras. En wat het nog erger maakte, het had net geregend.

zuiderpark.jpg
Zuiderpark Den Haag

Het ging er niet om dat ik niet vies wilde worden of mijn sportschoenen netjes wilde houden, maar ik ben allergisch voor gras. Van het typische ‘grasluchtje’ gaan mijn haren al overeind staan.

Ik heb de bootcamp afgemaakt, maar na het uurtje trainen zaten heel mijn armen onder de bulten. Ze waren rood gekleurd en jeukten enorm. Mijn klasgenoten zaten me aan te kijken van: ”Wat heeft zij nou weer?”. Maar dat ben ik inmiddels wel gewend hoor.

dscn0007.jpg

De combinatie van regen en het vergeten van mijn anti-allergie pilletje heeft nadelige gevolgen voor mij. Met zo’n normale bezigheid ondervind ik nog steeds nu en dan problemen. Als ik eraan denk, jeuken mijn armen nog steeds.

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s