Blog 50★ – eindelijk na zo’n lange tijd!

Na een lange tijd te hebben gezocht, heb ik hem eindelijk gevonden: een glutenvrije cheeseburger!

Na vele keren heel Nederland te zijn rondgereden, heb ik een glutenvrije cheeseburger kunnen scoren bij de McDonalds in Hilversum!

Samen met een vriendinnetje van mij heb ik een museum bezocht in Hilversum, waar toevallig een McDonalds op onze route lag. Bonus! Wij dachten we gaan even checken of ze toevallig hier glutenvrije hamburgers verkopen.

GOTYA! Er waren nog 2 glutenvrije broodjes over, dus daar heb ik gebruik van gemaakt.

Schermafbeelding 2016-08-26 om 16.50.52.png
Eerste hap is binnen

Tot mijn verbazing was de glutenvrije variant van de cheeseburger lekkerder dan de normale cheeseburger. Die heb ik natuurlijk ook gegeten, voordat ik coeliakie had. Julia, mijn vriendin, wilde ook wel een hapje proeven.

Schermafbeelding 2016-08-26 om 16.51.19.png
Juul vond hem heerlijk

Jammer dat ze bij ons in Den Haag geen glutenvrije broodjes verkopen, het is namelijk alleen het broodje dat de hamburger glutenvrij maakt.

Kennen jullie nog meer McDonalds waar ze ook glutenvrije hamburgers verkopen? Ik zat eraan te denken om gewoon de McDonalds bij mij in de buurt een mailtje te sturen of zij hier ook glutenvrije hamburgers kunnen invoeren, haha.

♥ Liefs, Louise

P.S. De foto’s zijn shots uit mijn vlog van vandaag: VLOG 8 FILE DANSEN | LikeLouise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s