Blog 49★- genezing coeliakie?

Ik werd van de week een aantal keer getagd in een bericht op Facebook. Dit zou het medicijn voor coeliakie kunnen zijn!

Zoals de meeste van jullie wel weten, is er nog geen medicijn/behandeling voor coeliakie ontdekt. Coeliakie kan aangeboren zijn, maar je kunt er ook op latere leeftijd last van krijgen (vaker vrouwen dan mannen).

‘Het medicijn tegen coeliakie zit in vleesetende planten’ is de titel van het artikel. Je kunt je natuurlijk afvragen of je het artikel wel kunt geloven als het gepubliceerd is op Facebook, maar ik denk dat dit onderwerp niet uit de lucht is komen vallen en dat er ergens een kern van waarheid in verborgen zit.

Vleesetende planten lokken insecten in de val om ze vervolgens op te eten. Sommige enzymen uit deze plant werken als een soort moleculaire schaartjes: ze knippen eiwitten letterlijk doormidden. Gluten bestaan uit eiwitten, dus de link werd snel gemaakt.

vleesetendeplanten_Fotor.jpg
Deze kennen we allemaal wel denk ik?

Om dit in te zetten voor mensen met een glutonintolerantie, moeten nog een aantal ‘dierstudies’ voor worden afgerond. Ik denk dat dit in de nabije toekomst wel een uitvinding kan zijn.

Wat denken jullie hierover? Ik ben nog vrij nieuw in de glutenvrije wereld, dus misschien hebben sommige van jullie hier meer kennis over. Het zou ieder geval een uitkomst zijn voor veel mensen gok ik! Uiteten gaan zonder problemen, klinkt zo verkeerd nog niet!

Link artikel: http://motherboard.vice.com/nl/read/vleesetende-planten-brengen-ons-een-medicijn-voor-glutenintolerantie

♥ Liefs, Louise

2 gedachten over “Blog 49★- genezing coeliakie?

  1. Anjela David Joseph

    Neem contact op met Dr Obor, voor elke vorm van problemen … zoals
    HIV / AID, kanker, liefdewerktijd, goede baan, promotie, als behandeling, Annuleren, ETC … Ik wou dat ik heb dit spreukgebruiker eerder voordat de uitgaven mijn geld op spell zonder result.His bevoegdheden gevonden zijn echt geweldig en ik heb genoten van de voldoening die ik heb opgedaan van het gebruik van zijn ban. Hij is echt begaafd met bevoegdheden om mensen te helpen met hun verschillende problemen. Zijn e-mail is
    droborspiritual@hotmail.com OR droborspiritual@gmail.com

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s