Blog 47★ – we love amsterdam

Hoi iedereen! Vorige week zaterdag ben ik gezellig met een vriendinnetje naar Amsterdam geweest. Een dagje weg zorgt er iedere keer weer voor dat ik voor een dilemma kom te staan.

Wen ik aan het glutenvrij eten? Ja dat wel. Het enige wat ik moeilijk blijf vinden, is wat eet ik onderweg. Vorige week ben ik dus met een vriendinnetje van mij een dagje naar Amsterdam geweest, lekker wezen shoppen as usual.

Thuis had ik glutenvrije muesli gegeten, want als we zo vroeg vertrekken heb ik nog niet echt trek in een groot ontbijt. Ik ben op mijn manier dan een beetje aan het haasten. Ik wil me haar doen, me mooi opmaken en kom dan toch een beetje in tijdnood om iets klaar te maken.

Voor onderweg had ik een reep meegenomen van Eat Natural amandel en abrikoos. Deze repen zijn echt heerlijk, mijn moeder eet ze ook.

image1_Fotoreat.jpg

Eindelijk aangekomen in Amsterdam, met de nodige omwegen en verkeerd rijden, hadden we toch wel honger gekregen. Celeste, mijn vriendin, had een heerlijke wafel gehaald met chocolade. Wat rook het heerlijk in die winkel zeg!

Schermafbeelding 2016-08-19 om 09.43.34.png

Schermafbeelding 2016-08-19 om 09.16.48.png

Het water liep uit mijn mond, maar zo’n wafel is voor mij een no go, niet glutenvrij! Ik had nog gevraagd of er misschien iets glutenvrij te koop was, maar dat was helaas niet het geval. Voor mij dan maar wéér naar de McDonalds voor een patatje.

Dit moet ik echt anders aanpakken! Eigenlijk wil ik geen patat eten, maar weet op dat moment niet zo goed wat ik anders kan halen. Ik ben niet bekend in Amsterdam en ken geen glutenvrije eettentjes. Moet zelf echt meer meenemen en er tijd voor vrij maken, zoals crackers, noten en fruit. Maar ik kan moeilijk heel de dag met een boodschappentas rondlopen, toch..?

Weten jullie nog makkelijke snelle happen om mee te nemen? Of hebben jullie misschien nog andere tips?

♥ Liefs, Louise

P.S. Van deze dag staat er ook een vlog online op mijn YouTube kanaal! Heb je die nog niet gezien? Hierbij de link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=i2I6Evf3_Is

Vergeet je niet te abonneren (helemaal gratis) en doe een duimpje omhoog, dat zou ik héél erg leuk vinden!

2 gedachten over “Blog 47★ – we love amsterdam

  1. Jacqueline

    Er zijn van die speciale leuke broodtrommels met vakjes waar je van alles in kunt doen. Dan heb je altijd wat bij je. Hierin blijft je reep ook heel in plaats van los in je tas. Maar het blijft nog altijd wel een groot ding wat je in je tas moet stoppen….. ;-(

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s