Blog 46★ – horma huidcrème

Hoi lieve mensen! Leuk je weer te zien op mijn blog. Door mijn moeder ben ik achter een nieuwe ontdekking gekomen.

Iemand had mijn moeder aangeraden om de Horma huidcréme te gebruiken voor eczeem. Deze crème bevat diep inwerkende, plantaardige bestanddelen die de huid voeden en beschermen, ook tegen weersinvloeden. Ruwe en schrale huid wordt glad, uitgedroogd plekken worden weer zacht.

Ik ben meestal sceptisch met het proberen van nieuwe producten. Ik heb wel 100 crèmetjes uitgeprobeerd gedurende de tijd dat ik leef, maar deze nog niet!

IMG_2083_Fotor.jpg

De crème voelt inderdaad zacht aan en geeft een verlichtend gevoel. Ik kreeg er niet meer jeuk van. Ik vind niet dat mijn eczeem ervan ‘geneest’, maar het is wel een lekkere crème om als afwisseling te gebruiken in combinatie met de vaseline- of hormoonzalven van de huisarts. Deze crème is niet schadelijk voor de huid en je kunt hem per dag zo vaak opsmeren als je wilt.

Dus heb je een extreem droge huid of net zoals ik, last van eczeem? Dit zalfje is het proberen waard!

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s