Blog 44★ – BitterSweetz

Hoi lieve mensen! Gister heb ik samen met Mitchell geluncht bij een leuk en schattig tentje in Den Haag: BitterSweetz.

BitterSweetz is aangeraden door een vriendinnetje van mij die zelf ook glutenvrij eet, maar geen coeliakie heeft. Zij voelt zich opmerkelijk beter wanneer zij geen gluten eet. Zij brengt vaak een bezoekje aan BitterSweetz.

BitterSweetz bevind zich in de Oude Molstraat in Den Haag. Je kunt hier gezellig kletsen en/of iets eten en drinken. Heel de menukaart kan glutenvrij! Susanne van Doorn, de eigenaresse, maakt ook allemaal lekkere taartjes. Zoals appeltaart, aarbeikokostaart en chocoladebananencake. Hmm…..

menukaart

Wat mij meteen opviel, was dat er veel keus was. Ik heb weleens meer gezien bij biologische restaurantjes dat er een beperkt aantal gerechtjes zijn waar je uit kunt kiezen. Maar dat was hier zeker niet het geval!

Wij namen allebei een lekker drankje, appelsap en jus d’orange. Leuke glaasjes hè?

IMG_4862

Als je me wat langer kent weet je dat ik gek ben op carpaccio. Een broodje carpaccio van Dungelmann kon absoluut niet vergeten worden als mijn moeder en ik gingen shoppen in de stad.

Daarentegen was de carpaccio bij Bitter Sweetz ook heerlijk! Heel vers, zacht en een goede portie. Het glutenvrije brood was tot mijn verbazing: lekker! Ik heb nog steeds het meeste moeite met het eten van brood. Ik vind glutenvrij brood vaak hard en taai. Maar dit broodje had smaak!

carpaccio

Sinds februari heb ik geen appeltaart meer aangeraakt. Dus Mitch en ik hebben lekker zitten smullen van deze zelfgemaakte appeltaart. Ik heb ervan genoten!

IMG_4866

Verder vond ik dat er een gezellige sfeer hing. Ik vind dat altijd erg belangrijk als je ergens gaat eten.

BitterSweetz is een aanrader, zeker als je coeliakie hebt. Ik kom er zeker nog eens terug!

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s