Blog 42★ – een glutenvrije verjaardag

Hoi iedereen! Leuk je weer te zien op mijn blog. Vandaag is Mitchell (mijn vriendje) jarig, dus wij gaan natuurlijk een feestje bouwen! En bij dat feestje hoort een lekker gebakje thuis. Dus ben ik naar de Maison Kelder gegaan om een lekker glutenvrij taartje te halen.

Ik heb samen met mijn moeder een bezoekje gebracht aan de Maison Kelder, want de Maison Kelder staat bekend om de heerlijke lekkernijen! Wij gingen met de intentie erheen om een glutenvrije taart te scoren, om precies te zijn een hazelnoot taart.

Mij was verteld dat alle hazelnoot gebakjes/taarten glutenvrij zijn. Maar dat is dus niet zo! In ieder geval niet bij Maison Kelder. Maar het is wel mogelijk om een glutenvrije hazelnoot taart te bestellen, dit duurt dan ongeveer 1 dag voordat je de taart kunt ophalen. Een taart is goedkoper dan losse gebakjes.

IMG_4736.jpg

Maar de taart was niet op voorraad dus heb ik hazelnoot slagroom gebakjes gekocht. Ook lekker! Wij gaan ze vanavond opsmikkelen.

Tip als je iemand op visite krijgt die net als ik glutenvrij moet eten: kies dan voor een hazelnoot slagroom gebakje bij de Maison Kelder. Het gebakje zit apart verpakt in een handig doosje, zodat het geen ander gebakje aan kan raken (dus niet besmet kan worden met gluten).

IMG_4750.jpg

Ik wilde jullie dit even laten weten, omdat ik me kan voorstellen dat het lastig is om glutenvrij te moeten denken voor iemand terwijl je daar zelf anders nooit mee bezig bent. Ik krijg vaak de vraag: ”Lo, wat kan ik dan voor jou halen?” Dit gebakje is een mogelijkheid!

Fijne avond!

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s