Blog 39★ – mijn zonnebrand review

Hi, leuk je (weer) te zien op mijn website! Vandaag heb ik een review voor jullie over de zonnebrandproducten die ik laatst op vakantie heb uitgetest. Heb je toevallig ook een gevoelige huid of lijkt het je gewoon interessant om te lezen of deze producten in de smaak zijn gevallen? Lees dan gauw verder.

De twee zonnebrandproducten die ik heb meegenomen op mijn vakantietrip zijn:

Nummer 1, Ultrasun, heb ik gebruikt om mijn gezicht goed te beschermen tegen de zon en nummer 2, That’so, heb ik voor de rest van mijn lichaam gebruikt.

Ik verbrand best snel, voor mijn vakantie heb ik in Nederland ook niet echt een kleurtje kunnen opbouwen, dus vond ik het verstandig om een goede factor te gebruiken. Het product voor mijn gezicht bevatte factor 30 wat maar liefst 97% van de zonnestralen beschermd. Voor mijn lichaam gebruikte ik ook een factor 30 en de laatste 3 dagen factor 20 (ben 8 dagen in totaal weggeweest). Bij dit product kan je zelf bepalen voor welke factor je gaat, namelijk: 1 keer sprayen geeft een bescherming van factor 20, 3 minuten erna sprayen geeft een factor 30 en na 3 minuten weer een laagje sprayen geeft factor 50.

ONE@

#1 – Dit product heeft mij heel blij gemaakt! Het is een crème, wat makkelijk uit te smeren is. Er blijft geen wit laagje over op de huid. Doordat het product geen allergenen bevat, kun je het makkelijk onder de ogen smeren (ik verbrand daar gauw, omdat de huid op die plek wat dunner is). Zelfs als je na het insmeren in je ogen wrijft, krijg je geen irritatie! Het product geeft aan dat 1 keer smeren per dag voldoende is, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik voelde na ongeveer 2 uur de zon toch branden op mijn gezicht en was bang dat ik aan het verbranden was, dus ik smeerde liever 2 à 3 keer per dag een dun laagje. Maar voor de gevoelige huid is dit een zeer geschikte zonnebrand! Mijn huid heeft niet droog aangevoeld en ik zal deze crème zeker vaker gebruiken.

ONE

#2 – Dit product is geen crème maar een spray. Dat vond ik erg handig, omdat je een namelijk een groot oppervlak moet bedekken en met sprayen lekker snel klaar bent. Ik vind het fijn dat je zelf de factor kunt bepalen zonder 3 flesjes zonnebrand in je tas mee te hoeven sjouwen. De zonnebrand heeft een lekker zomers geurtje, waardoor je nog meer in de vakantiestemming komt! Allemaal positieve punten over deze zonnebrand, maar wat ik op te merken heb is dat het niet 100% geschikt is voor mijn huid. Ik heb toch wat meer jeuk en vlekjes gehad dan normaal, maar alleen op mijn eczeemplekken/gebieden. Het is wel een hypoallergeen zonnebrand met parfum. Dus het kan zijn dat ik daar heftiger op heb gereageerd in combinatie met de zon. Maar het is zeker één van de fijnste sprays die ik heb gebruikt voor mijn lichaam.

Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan mijn review en als jullie een favoriet zonnebrand product hebben, laat het me vooral weten! Misschien is het ook een optie voor mij.

Fijn weekend!

♥ Liefs, Louise

P.S. morgen komt de eerste vlog online van mijn vakantie op Mallorca! Wil je die niet missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal LikeLouise en blijf altijd op de hoogte van mijn video’s (dat zou ik héél leuk vinden)! En natuurlijk duimpjes omhoog!

Hierbij de link: https://www.youtube.com/channel/UCl9Ze5fdcnhqZ9HRyr1rmJQ

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s