Afl. 6☼ – pinky ice

Hoi lieve volgers! En voor de nieuwelingen: welkom op mijn website! Elke dinsdag verschijnt er een smoothie op mijn blog. Sinds de ontdekking van mijn glutenintolerantie mag ik niet alles meer eten, dus ben ik overgestapt op de gezonde toer » overheerlijke smoothies!

Een smoothie als tussendoortje is natuurlijk een goed idee, het is gezond en daarnaast erg vullend. Denk dat de meeste mensen daar weleens voor kiezen. Maar wat dacht je van een smoothie als toetje? Deze smoothie is een prima optie daarvoor! Lees maar verder.

Voor vandaag hebben we de:

Pinky Ice

ijs smoothie.jpg

Ingrediënten:

  • bakje aardbeien (kant en klaar Albert Heijn)
  • 1 banaan
  • 1 bolletje vanille roomijs
  • flinke scheut magere yoghurt
  • ±150 ml water

En blenden maar!

IMG_0657_Fotor.jpg

Een beetje slagroom kan deze smoothie helemaal afmaken! Voor mij helaas niet, want ik ben jammer genoeg allergisch voor slagroom. Maar ook zonder slagroom heb ik ervan genoten!

Eetsmakelijk!

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s