Blog 36★ – 15 dingen die je niemand vraagt tag

Hoi iedereen! Het is weer een tijdje geleden dat ik een tag voor jullie heb ingevuld, dus daar is die weer! En dit vond ik wel een hele leuke, 15 dingen die je niemand vraagt. Enjoy!

  1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Thuis heb ik in mijn slaapkamer geen kledingkast staan. Ik heb namelijk samen met mijn moeder een inloopkast of kamer is het eigenlijk. Daar zijn de kasten wel open! Maar hoe leuk het me ook lijkt, ik houd van mijn kleding maar ik slaap er nog net niet tussen. Als ik bij Mitchell (mijn vriendje) slaap, moeten wel alle deuren dicht. Ik krijg er een naar gevoel van als de deuren op een kiertje staan, jeugd trauma’s misschien?

monster & co
Monsters en Co

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Die vraag is snel te beantwoorden, nee. Ik ben 9 van de 10 keer allergisch voor die spulletjes, dus thuis zal ik er niks aan hebben.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee tuurlijk niet! Ik durf nog net een snoepje te pikken bij Kruidvat uit de schappen. Maar in Den Haag is er wel een straat naar mij vernoemd (niet echt naar mij vernoemd natuurlijk, al praat ik mezelf dat wel aan).

Schermafbeelding 2016-07-01 om 11.20.40.png
Het bewijs!

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Ik gebruik voor heel veel dingen lijstjes. Ik vind het handig en overzichtelijk. Tevens is het een reminder als je nog dingen moet doen waar je eigenlijk geen zin in hebt. Als je er toch op gewezen wordt, is de kans groter dat je de taken afmaakt! Ik heb lijstjes voor onder andere schoolwerk, mijn vakantie, mijn blog (welke plekken ik allemaal wil bezoeken) en lijstjes voor wat ik qua kleding mis in mijn kast (dat lijstje houdt nooit op). Lijstjes maken is een aanrader!

5. Heb je sproeten?

Ja en nee. Ik heb wel sproeten, maar heb er laatst bij mijn stage een aantal weg laten laseren! Ik had een eendaagse stage bij Tobrix (bedrijf dat laserapparatuur levert) voor mijn opleiding. Zo zag ik eruit toen ik de behandeling net had gehad:

IMG_1288

 

Een hoofd als een boei! De laser verhit de plekjes, waardoor het lijkt alsof je in de zon hebt gelegen.

 

Ik heb veel reacties hierop gekregen, dus heb je vragen over mijn behandeling of wil je meer informatie? Dan kun je me gerust een berichtje sturen via het volgende e-mailadres: contact@likelouise.com

 

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ja en dat was gelijk ook de laatste keer! Het was namelijk geen succes.

7. Hoe groot is je bed?

Groot genoeg voor mezelf en Mitchell past er ook nog net bij!☺

8. Ben je lui?

Ik vind zelf van niet. Ik kan sommige dagen wel heel lui zijn, maar over het algemeen slaat de uitdrukking ‘Liever lui dan moe‘ niet op mij!

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Niet wat ik zo 1, 2, 3 kan bedenken.

10. Kauw je op pennen en potloden?

Nee dat vind ik vies. De meeste bacteriën op je lichaam bevinden zich op je handen, dus kauwen op je pen vind ik onhygiënisch!

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Padvinders? Ik? Nee, wat denk je zelf.

12. Kijk je nog wel een naar tekenfilms?

Yes! Mitchell zegt vaak genoeg dat ik nu volwassen ben dus dat bijvoorbeeld mijn liefde voor minions eens afgelopen moet zijn.

IMG_8010

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?

Nee niet de treden van de trap, maar wel af en toe de tegels op straat. Denk dat meer daar last van hebben, toch…?

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Vaak genoeg! Van dansen (bewegen) word ik vrolijk. En iedere keer hoop ik dat ik de enige ben die het ziet, haha.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Uhm, moet ik even heel hard na denken… Om eerlijk te zijn niet nee, maar gelukkig weet google alles!

google♥ Liefs, Louise

P.S. wil je nou meer van dit soort leuke blogs zien? Abonneer je dan op mijn website, dan krijg je iedere keer een melding (via e-mail) als er een nieuwe blog is gepost. Vul je e-mailadres in bij het kopje ”Volg dit blog via e-mail”. Bij de mobiele versie scrollen tot onderaan mijn blogs, tot de volgende keer!

Een gedachte over “Blog 36★ – 15 dingen die je niemand vraagt tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s