Blog 32★ – het aftellen is begonnen

Hey! Mijn vakantie komt snel dichterbij en ik krijg al een beetje de vakantiekriebels! Ik ben erg geordend en wil alles goed plannen, zodat ik zonder stress op vakantie kan gaan.

Met geordend bedoel ik: dat ik leuke stelletjes met kleding en natuurlijk genoeg schoenen meeneem, want ik houd nou eenmaal van omkleden haha.

Ook mijn toilettas moet up to date zijn. Mijn allergie pillen en mijn crèmetjes mogen zeker niet ontbreken! Ik ben daarom gek op lijstjes maken. Dit doe ik voor mijn kleding, toiletartikelen en nu dan ook (door mijn coeliakie) voor etenswaren. Ik vind het handig dat je alles kan doorlopen en afvinken, zodat je uiteindelijk niks vergeet. Wat ik de vorige keer al zei, hebben wij in Mallorca een all inclusive hotel geboekt, wat het voor mij lastig maakt om strikt glutenvrij te eten. Ik neem om die reden van thuis een aantal voedingsmiddelen mee in mijn koffer, denk hierbij aan:

 1. Rijstwafels
 2. Glutenvrij beschuit/crackers
 3. Zoete glutenvrije broodjes
 4. Nutella (als beleg)
 5. Tube mayonaise
 6. En natuurlijk mijn glutenvrije muesli (die ik echt heerlijk vind, mijn hele familie trouwens)

In de eerste instantie was het de planning om een extra koffer mee te nemen waar ik naast mijn extra paar schoenen, wat eten bij zou proppen. Alleen is die 15 kilo extra uitsluitend bedoeld voor je medische baggage. Plus dat de doktersverklaring maximaal 1 week oud mag zijn. Te veel gedoe vind ik, dus ik laat die koffer lekker zitten. Mijn voorraad verdeel ik wel over de koffers van iedereen haha.

Wist je trouwens dat veel Nederlanders in het buitenland eigen producten meenemen zoals hagelslag, kaas en drop? Of dat de vakantie stress bij mannen veel lager is dan bij vrouwen? En dat iets minder dan de helft van de mensen die terugkomt van vakantie niet volledig uitgerust is? Dat gaat mij zeker niet gebeuren! Maar het allerbelangrijkste is dat waar je ook heen gaat op vakantie, je optimaal moet proberen te genieten. Ik zeg let the vacation begin!

IMG_8796

♥ Liefs, Louise

Een gedachte over “Blog 32★ – het aftellen is begonnen

 1. helma

  ik zeg gewoon leker genieten achternicht van me , en laat het gewoon lekker op je afkomen , hoe moeilijk dingen soms ook zijn, ik volg je blok, en ik zeg lekker genieten, en er zal heus wel iets te eten zijn wat je wel kan heben toch , anders ff hotelmanager aan spreken , dus ik zeg genieten xxxxxxxxxxxx

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s