Afl. 4☼ – cookie smoothie

Het is weer smoothie dag vandaag! Heb je al trek in een smoothie? Lees dan snel verder welke smoothie ik vandaag voor je in petto heb.

Je zal wel denken.. Waar komt die titel toch vandaan? Dat ga ik je straks vertellen, nog heel even geduld!

Voor vandaag hebben we dus de:

Cookie smoothie

smoothie4.jpg

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 eetlepel (glutenvrije) havervlokken
  • handje andijvie
  • 2oo g magere kwark
  • bakje mango (200 g)
  • 100 ml water

En blenden maar!

IMG_0445_Fotor.jpg

Mijn moeder had deze smoothie voor ons gemaakt en het eerste waar ik aan moest denken toen ik de eerste slok nam was: AAN EEN KOEKJE! Door deze combinatie met de overheerlijke appel kaneel magere kwark, leek het alsof ik een koud koekje aan het eten was. Ben je dus niet zo’n fan van groente en fruit? Of vind je de ‘gezonde’ smaak van smoothies niet zo lekker? Dan is het zeker een optie om voor deze magere kwark te kiezen. De magere kwark overheerst en geeft meteen een andere aparte smaak. Dit is denk ik mijn favo smoothie op dit moment. Bedankt mam!

Eetsmakelijk!

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s