Blog 27★ – na regen komt zonneschijn

Hoi! Leuk je weer te zien op mijn blog. Vandaag even een recente update over mezelf.

Laatst vertelde ik in mijn blogs dat mijn eczeem er sinds tijden nog niet zo goed heeft uitgezien en mijn hooikoorts een level lager lag. Dat is jammer genoeg verleden tijd, ik heb weer een terugvalletje gehad.

Naast de leuke kanten van het verhaal heeft het altijd ook minder leuke kanten. Door de hooikoorts en jeuk kan ik ’s nachts slecht slapen, terwijl het juist zo goed ging. Ik kan niet bedenken waardoor de explosie zich weer ontwikkeld heeft. Ik neem nog steeds therapietrouw iedere dag mijn anti-allergie pilletje, smeer mijn huid dagelijks in met amandelolie en mijn Vasaline-Paraffine crème. Bovendien eet ik nu natuurlijk glutenvrij, wat ook een boost aan mijn lichaam heeft gegeven. Door die verandering voelde ik me opmerkelijk beter.

Om een beeld te creëeren bij jullie, ziet mijn eczeem er op dit moment zo uit:

IMG_3362IMG_3365IMG_3364

Ik vermijd nu liever het dragen van t-shirts of hempjes, ik voel me er anders niet prettig bij. Vaak zeggen mensen dat ze de plekken niet eens waren opgevallen als ik het niet verteld had, maar toch zie ik het zelf wel en irriteer ik mij eraan.

Maar het leven is als zeilen, ook met tegenwind kun je vooruit gaan! Dus samen met mijn moeder ben ik lekker wezen shoppen om me weer aan het lachen te krijgen. Ik vertelde eerder al dat shoppen een goede afleiding voor mij is (voor wie niet zal ik eigenlijk moeten zeggen). Ik heb een leuk trainingspak gekocht bij Chicas in de Boogaard, waarbij ik lekker mijn armen niet hoef bloot te geven. Happy me!

IMG_0094.jpg

Ik wil hiermee zeggen dat het leven niet altijd over rozen gaat en dat na regen ook weer zonneschijn komt!

Wat ben ik van te spreekwoorden vandaag, komt niet vaak voor haha.

Fijn weekend iedereen en tot snel weer!

♥ Liefs, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s